MasterChef'e veda eden Tunahan gözyaşlarını tutamadı

MasterChef'e veda eden Tunahan gözyaşlarını tutamadı

Tv8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye dün akşam eleme bölümüyle ekrana geldi. Yarışmada bir hafta daha kalmak isteyen Tunahan, Ateş, Burcu, Hasan, Mustafa ve Azize kıyasıya mücadele etti. Gecenin sonunda elenen Tunahan ise gözyaşlarına hakim olamadı.

MasterChef'te haftanın ilk dokunulmazlık oyununu mavi kazandı. Oyunu kaybeden kırmızı takımda eleme adayları ise Burcu ve Mustafa oldu. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden kırmızı takımda diğer eleme adayları ise Tunahan ve Hasan elemeye kalan isimler oldu. MasterChef'te 3. dokunulmazlık oyununu ise mavi takım kaybetti. Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Mert'in eleme potasına gönderdiği Ateş, haftanın 5. eleme adayı oldu. Haftanın son eleme adayı ise Azize oldu.

fdhdfhdfhdfhdfh.jpg

İkinci tura kalan isimler ise Tunahan, Ateş ve Mustafa oldu. İkinci turda yarışmacılardan Mehmet Yalçınkaya'nın 'Gece Gibi Siyah' ismini verdiği imza tabağını yapmaları istendi. Şeflerin tadımı ardından MasterChef'te son ikiye Tunahan ve Ateş kaldı.

gdsgdgsdgdsg.jpg

TUNAHAN DUYGUSAL ANLAR YAŞATTI

Şeflerin ortak kararıyla bu hafta elenen yarışmacı Tunahan Ak oldu. Ateş ise Tunahan'ın elendiğini duyunca gözyaşlarına boğuldu. Birbirlerine sarılarak vedalaşan Tunahan ve Ateş duygusal anlar yaşadı. Gözyaşları içinde konuşan Tunahan, şunları söyledi: "Ne kadar öyle gözükmese de burada bitmesini istemezdim. Hayatı da zamanı da yeterince ciddiye aldığımda ve uçmaya çalıştığımda hep kanatlarımı kırmaya çalıştılar. O yüzden de ben bu maskeyi kendim değil toplumun baskısıyla oluşturdum. Kendine güvende aslında benim sorunum fakat bu benim kendime empoze ettiğim bir şey değildi. Bulunduğum çağ ve toplumdan kaynaklanan bir şeydi. Lütfen bu ülkenin gençlerine şans versinler. O şans verildiğinde neler yapabileceklerini izlesinler sadece. Aile açısından çok şanslıyım benim şampiyon olabileceğime dair inanıyorlardı. Ama benim inanmama sebebim tamamen insanlardan kaynaklanıyor. Her zaman için insanları sevmeye çalıştım ama insan sonuçta. İlk 5 hafta elenmezsem son 5'e kalırım diye düşünmüştüm. 4. haftada elendim. Buraya kadarmış. Gülerek aldığım bu önlüğü gülerek teslim etmek istiyorum. Teşekkür ederim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN