MasterChef'te şaşırtan ayrılık! O iddialı isim yarışmadan çekildi, acı gerçek ortaya çıktı: Meğer hiçbir şey hissettirmemiş...

MasterChef'te şaşırtan ayrılık! O iddialı isim yarışmadan çekildi, acı gerçek ortaya çıktı: Meğer hiçbir şey  hissettirmemiş...

MasterCheff All Star ana kadro seçimleri hızla devam ederken, programda yaşanan bir gelişme dikkat çekti. 2022 sezonunun en çok ses getiren yarışmacısının ani bir kararla programdan çekilmesi herkesi şaşırtırken, Mehmet şefin yaptığı açıklama kafalarda birçok soru işareti bıraktı.

Büyük bir heyecanla takip edilen MasterCheff All Star'da, geçmiş sezon yarışmacıları ana kadroya girebilmek için ter döküyor. Ana kadro seçimlerinin sona ereceği bu akşamda yaşanan bir gelişme ise seyirciyi şaşkına çevirdi.

MasterCheff All Star'ın bu akşamki bölüm fragmanında, geçen sezonun en çok dikkat çeken yarışmacılarından olan Fatma Nur'un yarışmadan çekilme kararı aldığı görüldü. Belki de yarışmadaki en hırslı isimlerin başında gelen Fatma Nur'un neden böyle bir karar aldığı ise seyirci tarafından merak edildi.

yeni-proje-54.jpg

FATMA NUR'UN VEDASININ ARKASINDAKİ ACI GERÇEK ORTAYA ÇIKTI!

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Mehmet Şef'in, " “Fatma Nur bugün bizimle olamayacak. Geldiği gün bize bahsetmişti. Çok rahatsız olduğunu söylemişti. Ailesine de sabırlar dileriz” açıklamasını yapması herkesi meraklandırdı.

Seyirci konunun iç yüzünü araştırırken beklenen açıklama Fatma Nur'dan geldi. MasterCheff'in eski yarışmacısı Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Öncelikle MasterChef All Star'da ana kadroya girebilmeyi çok istedim. Ama hayat bazen istediğin gibi gitmiyor. Son gün çekimden önce 5 yaşından beri bana bakan annem gibi olan babaannemi kaybettim ve o şekilde yarışmayacağım için çekilmek zorunda kaldım. Üzgünüm, aynı anda iki acıyı yaşamak zorunda kaldım.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN