Mehmet Ali Erbil, açtı ağzını yumdu gözünü! 40 yaş küçük aşkıyla ilgili sessizliğini bozdu! "Giderken yüzüğü istedim vermedi"

Mehmet Ali Erbil, açtı ağzını yumdu gözünü! 40 yaş küçük aşkıyla ilgili sessizliğini bozdu! "Giderken yüzüğü istedim vermedi"

Ünlü şovmen kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile evlilik yolunda ilk adımı atmış ve Ceylan'a evlenme teklifi etmişti. Yaş farkından dolayı epey eleştirilen bu ilişki magazin gündeminde geniş yer tutmuştu. Yakın zamanda nikah masasına oturmaları beklenen çiftten bugün ayrılık haberi geldi. Mali, sessizliğini bozarak ayrılığın nedeni açıkladı.

66 yaşında yeniden nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in genç sevgilisinin pahalı istekleri karşısında bezdiği iddia edilmişti. Öyle ki Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'ın kendisinden ev istemesiyle ilişkiye nokta koyduğu iddia edilmişti. Nikah masasına oturmaları beklenen çiftten şaşırtan haber geldi. Son olarak Gülseren Ceylan, Instagram hesabından Mehmet Ali Erbil ile ayrıldıklarını açıkladı.

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ile aynı yaşta olan Gülseren Ceylan "Durumun parayla ilgisi yok. Ben onun yanında çok mutluyum. Hayatımda hiç mutlu olmadığım kadar mutluyum kimsenin ne dediği de umurumda değil" şeklinde konuşmuştu.

mehgfsdg.jpg

"MEHMET ALİ ERBİL İLE YOLLARIMI AYIRDIM"

Mali'nin pahalı bir yüzük ve spor araba hediye ettiği Gülseren Ceylan, ünlü şovmen ile ayrıldıklarını açıkladı. Ceylan, şu ifadeleri kullandı: "Mehmet Ali Erbil ile yollarımı ayırdım. Kendisine hayatta başarılar dilerim. Size buradan toplu cevap olsun, bir daha bu konu hakkında konuşmayacağım."

Öte yandan Mali, geçtiğimiz gün Serdar Ortaç'la bir instagram canlı yayını gerçekleştirmiş ve 'Bilsem Ki' şarkısından bahsedildiği anlarda hüngür hüngür ağlamıştı.

serdar.jpg

"GİDERKEN YÜZÜĞÜ İSTEDİM VERMEDİ"

Bu gelişmelerin ardından Mehmet Ali Erbil, sessizliğini bozarak ayrılığın perde arkasını anlattı. Yeni Günaydın'dan Özlem Uçar'a konuşan Mali, "Gülseren benden ev, araba ve pırlantalar istiyordu. Zaten kredi kartım ondaydı ama yine de para hırsı ağır bastı. Giderken 180 bin TL değerinde tektaş yüzüğü de aldı. Sürekli “Ben onurlu bir kadınım kimseden bir şey almam” demesine rağmen giderken yüzüğü istedim vermedi. Her şeyini toplayıp gitti. Barışmam söz konusu değil." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN