Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan'dan kötü haber! 27 yıllık evliydiler

Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan'dan kötü haber! 27 yıllık evliydiler

Oyunculuktan siyasete atılan Mehmet Aslantuğ, Türkiye İşçi Partisi (TİP) aday gösterilmişti. Aslantuğ, bu kez özel hayatıyla gündeme geldi. 27 yıldır evli olan Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ çiftinin boşanacağı iddia edildi. Boşanma nedeni ise herkesi şaşırttı

Evlilikleri parmakla gösterilen Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ'un evliliğine nazar değdi. İkilinin boşanma aşamasında olduğu iddia edildi. Detaylar ise herkesi şaşkına çevirdi

arzumonan.jpg

Magazin gündemi bir boşanma haberi ile daha sarsıldı. Sanat dünyasının örnek gösterilen çiftlerinden olan Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ'dan kötü haber geldi.

tip.jpg

27 YILLIK EVLİLİĞE NAZAR DEĞDİ?

27 yıldır mutlu bir evlilik sürdürdükleri düşünülen ikilinin kapalı kapılar ardında sorunlar yaşadığı ortaya çıktı. Çiftin yakın çevresinden, Arzum Onan'ın aylardır eşinden boşanmaya çalıştığı, hatta evleri ayırdıkları öğrenildi.

arzummmm.jpg

PSİKOLOJİK ŞİDDET İDDİASI

Psikolojik şiddet gördüğü söylenen Arzum Onan'ın aralık ayında Caddebostan'da yaşadıkları evden ayrılıp Göktürk'e yerleştiği ve boşanma davası açtığı iddia edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN