Menajerimi Ara son bölümde Ego Ajans'ta şok gelişme: Dicle geri dönüyor!

Menajerimi Ara son bölümde Ego Ajans'ta şok gelişme: Dicle geri dönüyor!

Her hafta farklı bir ünlü ismin konuk olduğu Menajerimi Ara dizisine bu akşam Gürgen Öz, Sinem Öztürk Uslu ve Bahtiyar Engin konuk oyuncu olarak yer alıyor. Yeni bölümde, Dicle'nin yolu bu kez cast direktörü olarak Ego Ajans ile kesişiyor. İşte, sürprizlerle dolu son fragman...

Menajerimi Ara 42. bölüm özet, belli oldu. Hatırlanacağı üzere, Ego Ajans çalışanları, Dicle'nin kovulduğu haberiyle şok olurken Kıraç, Ceyda'nın bu kararı sonucu deliye döner. Ceyda'nın bu tavrına tahammül edemeyen Kıraç, Çınar ve Peride ile Ceyda'dan kurtulmak için yeni bir plan yapar.

MENAJERİMİ ARA 42. BÖLÜM 1. FRAGMAN

42. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fransız dizisi 'Call My Agent'tan ülkemize uyarlanan Menajerimi Ara dizisinin 42. bölümü, 20 Haziran 2021 Pazar günü saat 21.00'de Star TV'de ekranlara gelecek. Saat 20.00'de ise önceki bölümün özeti yayınlanacak. Menajerimi Ara tüm bölümler izlemek için ücretsiz online platform Puhu TV'ye göz atabilirsiniz.

Menajerimi Ara son bölümde neler oldu, hatırlayalım: menajerler Dicle'nin kovulmasının ardından Feris'in oyuncularını bölüşmek isterler ancak hiçbir şey istedikleri gibi gitmez. Çünkü Ceyda'nın onlara karşı verdiği savaşta pes etmek gibi bir niyeti yoktur. Bununla beraber Çınar ve Jülide'nin eskiden sevgili olduğunu öğrenen Arzu, büyük bir hayal kırıklığı yaşar.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Menajerimi Ara 42. bölüm özeti: Barış'ın Ceyda ile çalışmaya başladığı haberi Ego Ajans'ta bomba etkisi yaratır. Ceyda hazırladığı yeni sözleşmeyle Dicle'nin en önemli oyuncularından ve sendikada önemli bir role sahip Gürgen Öz'ün kalbini hızla kazanır. Gürgen Öz'ün büyük lokma olduğunu bilen Kıraç ve Çınar ise bunun üzerine Ceyda'nın hazırladığı sözleşmenin peşine düşer. Üniversiteden arkadaşının filminde cast direktörlüğü yapmaya başlayan Dicle'nin yolu bu sefer de cast direktörü olarak Ego Ajans'a düşer. Öte yandan, Peride'nin karşısına bambaşka bir iş fırsatı çıkar. Kıraç'ın oyuncusu Sinem Uslu, şampuan reklamı çekiminin olduğu günün öncesi Kıraç'ın sponsordan aldığı maşa ile saçlarını yakar. Bununla beraber Bahtiyar Engin'in setinden gelen acil durum haberiyle Çınar, oyuncusunun yanına koşar.

MENAJERİMİ ARA 42. BÖLÜM 2. FRAGMAN

MENAJERİMİ ARA SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN