Milyoner'de duygulandıran anlar 'Sanki rahmetli abim kulağıma fısıldıyor'

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster?'de yarışan Necmettin Korkutan izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Korkutan, kendisine yöneltilen Beşiktaş'la ilgili sorunun ardından, 'Ağabeyimi geçen yıl kaybettim, kendisi Beşiktaş'lıydı sanki şu an cevabı kulağıma fısıldıyor dedi.

Geçtiğimiz akşam, "Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan Necmettin Korkutan'a Beşiktaş'ın şampiyonluğu 1 puanla kaçırdığı 1986-87 sezonunda Ankaragücü'nün Beşiktaş'ı 1-0 yendiği maçta hangi olayın Türkiye'deki nadir örneklerinden biri gerçekleşmiştir?" sorusu soruldu.

gjfgjfgjgjfg.jpg

Necmettin Korkutan, 'Ağabeyim geçen yıl koronadan vefat etti. Aslında kanser hastasıydı korona olunca vücudu yenik düştü. Kendisi Beşiktaşlıydı. Beşiktaş'ı benim, Fenerbahçe'yi sevdiğimden belki de daha çok seviyordu. Kendisiyle bir sohbetimizde böyle bir konu geçmişti ve yanlış hatırlamıyorsam hakeme çarpan topla ilgili bir şey söylemişti. Sanki ağabeyim yanımda ve bana fısıldıyor gibi gerçekten' diyerek doğru cevabın olduğu şıkkı seçti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN