Müge Anlı'da kan donduran olay! Günlerdir aranan Mehmet Ali Özdemir'in cesedi bulundu! Cesedin yanına koyulan meyve şoke etti!

Müge Anlı'da kan donduran olay! Günlerdir aranan Mehmet Ali Özdemir'in cesedi bulundu! Cesedin yanına koyulan meyve şoke etti!

ATV ekranlarının ilgiyle izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te akıl almaz bir olay yaşandı. 26 Aralık 2023'ten bu yana kayıp olarak aranan 41 yaşındaki Mehmet Ali Özdemir'in ailesi başvurdu. Özdemir'in cesedi, Hatay'ın Antakya ilçesinde bulunan Alahan Anazı köyü yakınlarında bir dere yatağında bulundu. Bu haber yakınlarını sarsarken, olayın detayları kan dondurdu.

Ünlü sunucu Müge Anlı'nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kan donduran bir olay ele alındı. Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 26 Aralık 2023 tarihinden beri kayıp olan Mehmet Ali Özdemir ailesi başvurdu.

1-013.jpg

CESET DERE YATAĞINDA BULUNDU

Müge Anlı ve ekibi olayı araştırmaya başladı. Kayıp Mehmet Ali Özdemir'in cesedi, Hatay'ın Antakya ilçesinde bir dere yatağının kenarında bulundu. Olayla ilgili ortaya çıkan detaylar ise herkesi şoke etti.

2-002.jpg

"EŞİM İNTİHAR ETTİ"

Öte yandan, programa katılan Meryem Özdemir, kocasının intihar ettiğini düşündüğünü söyledi. Yayına bağlanan Mehmet Ali Özdemir'in yakın arkadaşı ise bu iddiaları yalanlayarak, arkadaşının intihar edecek biri olmadığının altını çizdi.

4-001.jpg

KORKUNÇ DETAY ORTAYA ÇIKTI

Bugün yayınlanan bölümde ise ortaya çıkan detaylar kan dondurdu. Mehmet Ali Özdemir'in cesedinin yanına hayvanları cesede çekmek için meyve bırakıldığı ortaya çıktı. Bunu yapma amaçlarının ise Özdemir'in cesedini hayvanlara yedirmek olduğu iddia edildi. Bu iddia sonrası stüdyo buz kesti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN