Müge Anlı'nın Ufak Yanlışı Kıyamet Kopardı! İşte Herkesi Gülme Krizine Sokan O Anlar

Müge Anlı'nın Ufak Yanlışı Kıyamet Kopardı! İşte Herkesi Gülme Krizine Sokan O Anlar

Başarılı sunucu Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programında ilginç anlar yaşandı. Kayıp olan Emrah Köylü isimli vatandaşı arayan Müge Anlı'nın programında herkesi güldüren bir olay yaşandı. İşte sosyal medyada çok konuşulan o anlar.

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç konular yaşanmaya devam ediyor. Kayıp, cinayet ve dolandırılma gibi birçok konunun işlendiği programda bu hafta İzmir'de 20 gündür kayıp olan Emrah Köylü aranmaya başlandı. Köylü'nün yakınları kayıp akrabasını bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu. Programda ise güldüren ilginç bir olay yaşandı. İşte hem Anlı'yı hem ekran başındakileri gülme krizine sokan o anlar.

muge-anli.jpg

ANLI, CANLI YAYINDA KAYIP KİŞİ YERİNE YANLIŞ NUMARAYI ARADI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan bir kayıp olayı sosyal medyanın gündemine düştü. İzmir'de kaybolan 24 yaşındaki Emrah Köylü'yü bulmak için programa katılan yakınları Köylü'den 20 gündür haber alamadıklarını söyledi. Bunun üzerine başarılı sunucu Müge Anlı, kayıp vatandaşı bulmak için araştırmalara başladı. Program sırasında ise herkesi güldüren bir olay yaşandı. Anlı, kayıp Emrah Köylü'nün telefon numarasını alarak yayında aramaya başladı. Ama Anlı'nın dikkatsizliği komik bir durumun yaşanmasına neden oldu. Yanlış numarayı çeviren Anlı, stüdyoda komik anların yaşanmasına neden oldu.

anli.jpg

Anlı, canlı yayında kayıp kişiyi telefonla arayım derken yanlış kişiyi arayınca kahkaha krizlerine sebep oldu. Kendi yaptığı yanlışa önce şaşıran sonra gülmeye başlayan Anlı'nın o anları ise sosyal medyada gündem oldu.

ANLI YANLIŞ NUMARAYI ARAYINCA KIYAMET KOPTU

İzmir'in Bornava ilçesinde berber dükkanı işleten 24 yaşındaki Emrah Köylü'den 20 gündür haber alamayan yakınları ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Kayıp olan genç adamla ilgisi olanlar ise canlı yayına çağırıldı. Köylü'nün kaybolmadan önce işlettiği berber dükkanın numarasını bulan Müge Anlı, canlı yayında numarayı aradı. Köylü'nün çıkmasını bekleyen Anlı, hayatının şokunu yaşadı. Köylü'nün yerine başka biri telefonu açınca Anlı ile telefondaki kişi arasında komik konuşmalar oraya çıktı. Stüdyodakiler ise kahkahaya boğuldu.

mug.jpg

BU DEFA PROGRAMDA YÜZLER GÜLDÜ

Yaşanan olaydan sonra kayıp Emrah Köylü'nün hayatta olduğu da ortaya çıktı. Endişenin yerini ise bu haberden sonra sevinç aldı. Köylü'nün kaybıyla ilgili konuşulan isimler arasında olan çocukluk arkadaşı Ömer Haliloğlu, yayına bağlanarak suçlamaları kabul etmedi. "Benim bu olayla ilgili hiçbir bilgim yok" diyen Haliloğlu, Köylü'nün kumar borcu olduğunu ve kendisinin de Köylü'ye 10 bin TL borç verdiğini söyledi. Gelen bir haberle mutlu haberi alan yakınları Köylü'nün yaşadığını öğrendi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN