Şeyma Subaşı'nın Fakirlikle İmtihanı! "Allah Kimseye Yaşatmasın" Diyen Subaşı'ndan O İddialara Yanıt

Şeyma Subaşı'nın Fakirlikle İmtihanı!  "Allah Kimseye Yaşatmasın" Diyen Subaşı'ndan O İddialara Yanıt

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Fenomen Şeyma Subaşı, bu defa herkesi şoke etti. Son dönemlerde maddi sorunlar yaşadığı iddia edilen Subaşı, ayrıldığı eski sevgilisinden aldığı hediyeleri sattığı öne sürüldü. İşte Şeyma Subaşı'na dair o haberler.

Şeyma Subaşı, Programcı Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra gönlünü Mısırlı İş İnsanı Mohammed Alsaloussi'ye kaptırmıştı. Subaşı geçtiğimiz aylarda bu ilişkisine de son verdi. Ayrılık sonrası kabuğuna çekilen ünlü fenomenin ekonomik sorunlarla boğuştuğu iddia edildi. İşte Subaşı hakkında ortaya atılan o iddialar.

eyma.jpg

MISIRLI AŞKIN DEFTERİNİ KAPATTI

Lüks hayatı ile magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, nikah masasına oturacağı beklenen milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den geçtiğimiz aylarda ayrılmıştı. Bir barışık bir küs geçen bu ilişki Subaşı'nın açıklamalarına göre bir daha açılmamak üzere kapandı. Ayrılık sonrası kabuğuna çekilen Subaşı, artık çok fazla paylaşım yapmadığı da dikkatleri çekti. Senenin büyük bir bölümünü yurt dışında geçiren Subaşı hakkında ise çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Subaşı'nın, son dönemlerde ekonomik sorunlar yaşadığı ve kendisine hediye edilen değerli ürünleri sattığı söylendi.

ey.jpg

SUBAŞI'NDAN HABERLERE İLİŞKİN AÇIKLAMA GELDİ

Evliliğe giden son ilişkisi için, "Tekrar barışmayacağız" açıklamasında bulunan Subaşı, kendisi hakkında çıkan haberlere ateş püskürdü. Subaşı'nın maddi zorluklar yaşadığı ve zor günlerden geçtiği iddia edilirken bundan dolayı eski sevgilisinin aldığı hediyeleri sattığı ileri sürüldü. Subaşı, kendisi hakkında ortaya atılan bu haberlere ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Subaşı'nın yaşadığı zor günlerden dolayı eski sevgilisinin aldığı hediyeleri satışa çıkardığı ve ikinci el lüks ürünler alan mağaza ve internet sitelerine onlarca kıyafet, aksesuar sattığı yerine ise replika ürünler satın aldığı iddia edildi.

"SOKAK HAYVANLARI İÇİN SATICAM"

Sosyal medya hesabından bu haberlere isyan eden 31 yaşındaki Fenomen kıyafetlerini sokak hayvanları için satışa çıkardığını ifade ederek şunları söyledi:

"Bugün hakkımda çıkan yeni bir yalan haberle uyanmışken bu vesileyle sizlerle güzel bir haberi paylaşmak istedim. Yarın, şimdiye kadar yaptığımız gibi kendi kıyafetlerimden seçtiğim parçaları sokak hayvanları yararına satışa çıkarmak üzere hesabıma yükleyeceğiz"

p.jpg

"ALLAH KİMSEYİ BÖYLE DURUMA DÜŞÜRMESİN"

Bugüne kadar hiçbir eşyasını kendi çıkarları için satmadığını belirten Subaşı, "Allah böyle bir duruma düşürmesin" dedi. Hayat üzerine felsefik açıklamalarıyla sözlerine söz veren Subaşı şunları kaydetti:

"Son yıllarda almanın değil paylaşmanın daha değerli olduğunu dünyamızı daha yaşanılabilir bir hale getirmek için sürdürülebilirliği ön plana çıkarmak gerektiğini her seferinde dile getiriyorum. Yani keşke herkes bize verilen bu güzel aklı 'daha faydalı ne yapabilirim?' diye düşünerek kullansa. Her neyse, yalan haberinizin zamanlaması için ayrıca teşekkürler."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN