Murat Dalkılıç sessizliğini bozdu! Merve Boluğur ile barıştı mı? Resmen açıkladı...

Murat Dalkılıç sessizliğini bozdu! Merve Boluğur ile barıştı mı? Resmen açıkladı...

53 gün evli kaldığı eski eşi ünlü DJ Mert Aydın ile 23 Kasım'da boşanan Merve Boluğur'un 2015 yılında dünyaevine girdiği ve 2017 yılında boşandığı Murat Dalkılıç ile yeniden birliktelik yaşadığı öne sürüldü. Söz konusu iddiaların ardından Murat Dalkılıç sessizliğini bozdu.

53 gün evli kaldığı eski eşi ünlü DJ Mert Aydın ile 23 Kasım'da Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşma ile boşanana ünlü oyuncu Merve Boluğur'un eski eşi ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile yeniden birliktelik yaşadığı öne sürüldü. Murat Dalkılıç, söz konusu iddiaların ardından sessizliğini bozarak sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulundu.

DJ Mert Aydın ile 2 Ekim'de Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleşen düğünle dünyaevine giren ünlü oyuncu Merve Boluğur, 16 Kasım'da herkesi şaşırtan bir paylaşıma imza atarak Mert Aydın'dan boşanacağını açıklamıştı. Sadece 53 gün süren evlilik 23 Kasım'da Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşma ile 5 dakikada sonuçlanırken iki isim boşandıktan sonra sık sık bir araya gelmiş ve Mert Aydın, eski eşiyle tekrar evlenebileceğini vurgulayarak "Ben hızlı düşündüğümüz için pişman değilim. Kısmet böyleymiş... Hiçbir sorunumuz yok. Merve ile biz arkadaşız zaten. Boşandıktan sonra iki kez bir araya geldik. Şimdilik gidişata bakacağız. Olursa olur, olmazsa da yapacak bir şey yok" demişti.

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç barıştı mı? Ağızları açık bırakan olay

'BARIŞTILAR' İDDİASI

Aydın'ın bu açıklamaları ikilinin yeniden birliktelik yaşayabileceği şeklinde yorumlanırken Merve Boluğur'un 2015 yılında dünyaevine girdiği ancak 2017 yılında boşandığı Murat Dalkılıç ile birliktelik yaşadığı öne sürüldü.

Merve Boluğur ve eşi Murat Dalkılıç'tan film sürprizi | Temiz Magazin

MURAT DALKILIÇ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Snob Magazin'de yer alan habere göre; Murat Dalkılıç, önceki gün sabah saatlerinde Boluğur'un Beşiktaş'ta bulunan evinin sokağında görüntülendi. Söz konusu gelişme "Acaba Merve ile Murat barıştı mı?" yorumlarına neden olurken Murat Dalkılıç sessizliğini bozdu.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı barışma iddialarını yalanladı. Dalkılıç açıklamasında "Nası yani? Ama böyle yarım anlatıyosunuz siz dehevesimiz kursağımızda kalıyo anlatın şunu bi adam akıllı?" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN