Müziği bıraktığını Söylemişti! Cemevi'nde Klip Çekti... Ünlü Sanatçının Klibi sosyal Medyada Gündem Oldu

Müziği bıraktığını Söylemişti! Cemevi'nde Klip Çekti... Ünlü Sanatçının Klibi sosyal Medyada Gündem Oldu

Geçtiğimiz günlerde müzik hayatına son verdiğini açıklayan Türk pop müziğinin ünlü ismi Zerrin Özer müziğe geri döndü. Zerrin Özer'in cemevinden çektiği klip sosyal medyada gündem oldu.

Zerrin özer Haziran ayında yaptığı açıklamada müzik hayatına kendi iradesi ile son verdiğini açıklamıştı. Ünlü isim müzikten tam 2 ay uzak durduktan sonra yeni klibi ile yeniden piyasalara döndü. Son zamanlarda cemevi ziyaretleri ve ya aleviler üzerine açıklamalar yapanlara Zerrin Özer 'de klip çekerek katıldı. Müziğe Cemevi'nde klip çekerek geri dönen 64 yaşındaki sanatçı Zerrin Özer'in yeni klibi bir belgesel tadında.

ZERRİN ÖZER'İN KLİBİ SOSYAL MEDYDA GÜNDEM OLDU

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın seçim hazırlıkları kapsamında yapmış olduğu tartışmalı cemevi ziyareti sonrasında pek çok siyasetçi cemevlerini ziyaret etti ve Alevilerin Muharrem oruçları ile ilgili açıklamalar yaptı. Türk pop müziğinin ünlü ismi Zerrin Özer'de cemevinde çektiği klip ile kervana katıldı.

Kendi isteği ile müzik çalışmalarını bıraktığını ve hayatına bundan sonra müzik çalışmaları yapmadan devam edeceğini açıklayan 64 yaşındaki sanatçı Zerrin Özer, son zamanlarda Alevi toplumuna yapılan saldırıları protesto etmek için Şahkulu Dergahı Cemevi’nde belgesel tadında klip çekti. Zerrin Özer'in klibi yönetmen Cumali Çöp’ün eşliğinde, 20 kişilik ekiple belgesel formatında çekildi.

zerrin-ozer.jpg

ZERRİN ÖZER MÜZİĞİ BIRAKTIĞINI SÖYLEYELİ HENÜZ 3 AY OLMAMIŞTI

Zerrin Özer, müzik hayatını noktaladığını Haziran ayında sosyal medya paylaşımı ile duyurmuştu. Zerrin Özer yaptığı paylaşımda sevenlerine, "Kıymetli dostlarım. Birkaç gün önce mesleki kariyerimi kendi irademle noktaladım. Bu arada canlarıma açıklamalıyım ki sağlığım gayet iyidir" diyerek seslenmişti.

zerrin-ozer-klip.jpg

ZERRİN ÖZER 'CAN HÜSEYİN' İSİMLİ KLİP ÇEKTİ

Müziği hayatından çıkardığını açıklayan ve sevenlerini hayli üzen sanatçı Zerrin Özer bir ilke imza attı. Zerrin Özer, ilk defa bir Cemevi'nde klip çekti. Yönetmen Cumali Çöp eşliğinde yirmi kişilik ekip ile kamera karşısına geçen Zerrin Özer Can Hüseyin deyişine klip çekti. Bir tür belgesel tadında olan klipte 'Can Hüseyin' adlı deyişi seslendiren Zerrin Özer müziğe geri dönerek sevenlerini yeniden mutlu etti. klibiyle müziğe dönmesini bekleyen hayranlarını selamladı.

Zerrin Özer son zamanlarda cemevlerine yönelik yapılan saldırılara tepki olarak bu klibi çektiğini belirterek bugüne kadar halktan aldığı güçle toplum huzuru ve barışı adına çalıştığını ve Alevilere yönelik yapılan tacizlere tepkisini sesiyle şarkılara döktüğünü söyledi.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN