'Nereden nereye?' dedirtti! Masterchef Mehmet Yalçınkaya'nın eskiden yaptığı iş ortaya çıktı: Herkes o görüntüleri konuşuyor!

'Nereden nereye?' dedirtti! Masterchef Mehmet Yalçınkaya'nın eskiden yaptığı iş ortaya çıktı: Herkes o görüntüleri konuşuyor!

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni yemek yarışması 'Masterchef Türkiye' ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın eski işi ortaya çıktı. Yalçınkaya'nın yıllar öncesine ait görüntüleri sosyal medyada damga vurdu. Ünlü şefin o görüntüleri herkesi şaşırttı.

2018 yılından bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını altüst eden efsane yemek yarışması MasterChef programında Somer Sivrioğlu ile Danilo Zanna ile jüri üyeliği yapan ve yarışmanın başladığı günden bu yana babacan tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken Mehmet Yalçınkaya'nın eski işi herkesi şaşırttı. Yıllar sonra ortaya çıkan o görüntüler 'Nereden nereye? yorumlarına neden oldu.

Acun Medya tarafından TV8 ekranlarında yayınlanarak Türk televizyon tarihinin efsane yarışma programları arasında yer alan Masterchef Türkiye'nin ünlü şefi Mehmet Yalçınkaya'nın eski işi yıllar sonra ortaya çıktı. Ünlü şefin eski işi herkesi şok etti.

Masterchef Türkiye'de babacan tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken Mehmet Yalçınkaya'nın yıllar öncesine ait görüntüleri sosyal medyada yeniden gündem olurken o görüntüler 'Nereden nereye' yorumlarına neden oldu.

Mehmet Yalçınkaya'nın ilk olarak Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan, 2017'den bu yana ise V8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak Türk televizyon tarihinde bir döneme damga vuran "Yemekteyiz"e yarışmacı olarak katıldığı ortaya çıktı.

Ünlü şefin reyting rekortmeni yemek yarışması 'Yemekteyiz'deki görüntüleri kısa süre içinde sosyal medyada yeniden gündem olurken bazı kullanıcılar Mehmet Yalçınkaya'nın görüntüleri hakkında 'Nereden nereye?' yorumlarında bulundu.

Mehmet Yalçınkaya'nın yarışmacı olarak katıldığı Yemekteyiz programında o dönem ünlü şefler yarışmacı olarak kozlarını paylaşmıştı.

yalc.jpg

Mehmet Yalçınkaya, Türkiye Aşçılar Federasyonu üyesi, Euro Türk takım kaptanı ve 2008 Dünya Aşçılar Olimpiyatları A kategorisi dünya üçüncüsü unvanlarıyla katılmıştı.

Ünlü şefin 2008-2011 yılları arasında Show TV, 2012-2014 yılları arsında FOX TV 2015-2017 yılları arasında Kanal D ve son olarak 2017'den bu yana TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak Türk televizyon tarihinde efsaneleşen yemek programı "Yemekteyiz"e yarışmacı olarak katıldığı ortaya çıktı.

Yalçınkaya'nın 'Yemekteyiz' adlı programa yarışmacı olarak katıldığını öğrenen sosyal medya kullanıcıları büyük şaşkınlık yaşadı.

Mehmet Yalçınkaya'nın reyting rekortmeni yemek yarışması 'Yemekteyiz'deki görüntüleri kısa süre içinde sosyal medyada yeniden gündem olurken bazı kullanıcılar ünlü şefin yıllar öncesine ait görüntüleri hakkında 'Nereden neredeye?' yorumlarında bulundu.

ÜNLÜ ŞEFLER YARIŞMIŞTI

Yemekteyiz adlı yarışma programının o dönem yayınlanan ve Mehmet Yalçınkaya'nın da katıldığı bölümlerde ünlü şefler yarışmacı olarak kozlarını paylaşmıştı.

Executive şef Burçin Acar, Türkiye Avrasya Aşçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi executive şef ve aynı zamanda eğitmen Muhsin Ertürk, Türkiye Aşçılar Federasyonu üyesi ve Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Yönetim Kurulu Eğitmen Şefi ve Şefler Platformu yönetim kurulu üyesi Erdem Dırbalı'nın yer aldığı yarışmaya Mehmet Şef, Türkiye Aşçılar Federasyonu üyesi, Euro Türk takım kaptanı ve 2008 Dünya Aşçılar Olimpiyatları A kategorisi dünya üçüncüsü unvanlarıyla katılmıştı.

yamm.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN