O sahneler Camdaki Kız'ın fişini çekti! RTÜK bu sefer affetmedi! Hikaye bitmeden dizi bitiyor...

O sahneler Camdaki Kız'ın fişini çekti! RTÜK bu sefer affetmedi! Hikaye bitmeden dizi bitiyor...

İzleyicilerin yoğun tepkisini çekiyor. Yasak aşkların yer aldığı dizi, RTÜK'e şikayet yağdı detaylar haberimizde !!

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin: Camdaki Kız Dizisi Yasak Aşk Konusuyla Adından Söz Ettiriyor

RTÜK BAŞKANI EBUBEKİR ŞAHİN: VATANDAŞLARIN YOĞUN TEPKİSİYLE KARŞI KARŞIYA OLAN CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

 

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Camdaki Kız dizisinden bahsetti. Feyyaz Yiğit, Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Selma Ergenç, Enis Arıkan, Devrim Yakut ve Tamer Levent'in başrollerini paylaştığı dizi, izleyicilerin yoğun tepkisini çekiyor. Yasak aşkların yer aldığı dizi, RTÜK'e şikayet yağdı.

 

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Vatandaşlarımızın da yoğun tepkisini çeken Camdaki Kız dizisinin yayıncısı başta olmak üzere Üst Kurulumuzun bugüne kadarki uyarılarını dikkate almayan tüm yapımları daha yakından takip etmeye başladık" ifadelerini kullandı.

 

Bu açıklama, RTÜK'ün yasak aşk konusunun işlendiği dizilerle ilgili daha sıkı bir takip politikası izleyeceği anlamına geliyor. Bu konuda RTÜK'ün yapacağı denetimler ve uygulayacağı cezalar ile ilgili daha ayrıntılı bilgiye ise yakın zamanda erişilecektir.

 

Camdaki Kız dizisi, RTÜK'ün yaptığı uyarıları dikkate almayarak yayınladığı için, dizinin yayıncısı ve yapımcıları hakkında sert cezalar verilebilir. Bu cezalar arasında, dizinin yayınının durdurulması, ekranlardan kaldırılması, yapımcıların cezai işlemlerle karşı karşıya kalması gibi seçenekler bulunmaktadır.

Ayrıca, RTÜK, dizinin yayıncısının yaptığı yanlışı düzeltmelerini isteyebilir ve uyarıları dikkate almasını talep edebilir. Dizinin yayıncısı ve yapımcıları, RTÜK'ün uygulayacağı cezaları kabul etmeleri durumunda, dizi yayınını sürdürebilirler. Ancak, RTÜK'ün uyguladığı cezaları kabul etmemeleri durumunda, dizinin yayını durdurulabilir veya ekranlardan kaldırılabilir.

 

Bu konuda, RTÜK'ün yapacağı denetimler ve uygulayacağı cezalar, dizinin yayıncısı ve yapımcılarının yaptıkları yanlışın ciddiyetine göre değişebilir. Bu nedenle, RTÜK'ün yaptığı uyarıları dikkate alan ve yanlışlarını düzeltmeye çalışan dizinin yayıncısı ve yapımcıları, daha az sert cezalarla karşı karşıya kalabilir.

Son olarak, RTÜK'ün yaptığı bu açıklama, yasak aşk konusunun işlendiği dizilerle ilgili olarak daha sıkı bir takip politikası izleyecekleri anlamına gelmektedir. Bu konuda RTÜK'ün yapacağı denetimler ve uygulayacağı cezalar ile ilgili daha ayrıntılı bilgiye yakın zamanda erişilecektir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN