Olaylı gelin Hadise'nin eski hali fiyasko çıktı! Görenler doktorunu sordu "Şaheser yaratmış"

Olaylı gelin Hadise'nin eski hali fiyasko çıktı! Görenler doktorunu sordu "Şaheser yaratmış"

Mehmet Dinçerler ile boşanmasıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Hadise'nin eski görüntüleri de ortaya çıktı. Estetiksiz halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Kimileri eski halini beğenirken kimi takipçileri ise "Güzelleşmiş" yorumunda bulundu. Bakın Hadise nerelerini yaptırmış?

4 aylık evliliğini bitirme kararı alan Hadise, son dönemlerde sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. İş insanı Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açan Hadise, ayrılık kararının özgürlüğünü kısıtlama olarak açıkladı. Sahne kostümlerin karışan eski eşinden ayrılma kararı alan Hadise'nin eski görüntüleri de konuşulmaya başlandı.

hadise1407554.jpg

BOŞANMA DAVASIYLA GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Türkiye'nin en çok dinlenen kadın popçularından Hadise, özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor.

hadsie.jpg

Gizli saklı evlendiği Mehmet Dinçerler'den boşanma kararı alan Hadise, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında girdi. Eşi Mehmet Dinçerler ise boşanma kararı sonrası sosyal medya hesaplarını kapattı.

h1.jpg

ESTETİK YAPTIRMIŞ

Anlaşamadıkları için boşanma davası açtığını açıklayan Hadise, konserine tüm hızıyla devam ederken, güzel şarkıcının eski halleri de sosyal medyaya düştü.

h2.jpg

Yıllar içerisinde büyük bir değişim yaşayan Hadise'nin bir takım estetik operasyonlardan da geçtiği gözlerden kaçmadı.

h44.jpg

ESKİ HALİNİ GÖRENLER İKİYE BÖLÜNDÜ

Hadise'nin eski halini görenler şaşkınlığını gizleyemezken, kimi takipçileri ise "Eskiden daha güzelmiş" yorumunu yaptı. O görüntülere ise çok sayıda beğeni ve yorum yağdı.

estetik.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN