Ölümü kadar hayat hikayesi de yürekleri sızlattı! En yakın arkadaşı sırrını ortaya çıkardı: Onur Şener ölen arkadaşının oğlunu..

Ölümü kadar hayat hikayesi de yürekleri sızlattı! En yakın arkadaşı sırrını ortaya çıkardı: Onur Şener ölen arkadaşının oğlunu..

Ankara'da istek parçayı bilmediği gerekçesiyle vahşice öldürülen Onur Şener'le ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Şener'in tiyatro oyuncusu arkadaşı Almula Merter, yakın arkadaşı ile ilgili söyledikleri sözler yürekleri parçaladı. Onur Şener'in oğluyla ilgili gerçeği duyanlar şok oluyor. Bu acıya yürek dayanmaz! Bakın ne demiş?

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan bir eğlence mekanında sahne alan Onur Şener, istek şarkıyı bilmediğini söylediği için vahşice katledildi. Katillerin 3 tutuklanırken sanat camiasından tepkiler gelmeye devam ediyor. 45 yaşındaki Onur Şener ile ilgili yakın arkadaşlarının son verdiği bilgi ise yürekleri paramparça etti.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Genç şarkıcı sahne aldığı sırada istek parça aldı. Ancak şarkının sözlerini bilmediğini söyleyen Onur Şener, saldırıya uğradı. 3 kişi tarafından vahşice saldırıya uğrayan Şener, boynundan aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Şarkıcı hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

k54545-10.jpg

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Onur Şener'in öldürülmesinin ardından sanat camiası ayağa kalktı. Ünlü isimler sosyal medyadan peş peşe tepki gösterdiler. Sadece ünlü isimlerde değil, birçok kişi genç müzisyenin ölümüne tepki gösterdi.

OĞLUYLA İLGİLİ GİZLİ BİLGİ HERKESİ YIKTI

Onur Şener'in ölümünün ardından paylaşım yapan tiyatrocu Almula Merter, açıklamalarıyla yürekleri paramparça etti.

b56.jpg

Instagram hesabından Onur Şener'in kızıyla olan fotoğrafını paylaşan Almula Merter, "Muhteşem bir kalpti. Bir kızı vardı. Bahsi geçen 2. çocuk, geçen sene ölen yakın arkadaşının çocuğuydu. Onu da sahiplenmiş. Oğlum diyordu hep" notunu düştü.

SUÇU KABUL ETMEDİLER

Öte yandan İlker K., Ali G., Semih S. ile mekanda birlikte eğlendikleri J.E. ve G.G., gözaltına alındı. Ali G. ve Semih S., ilk ifadelerinde, Onur Şener'i İlker K.'nin öldürdüğünü, kendilerinin ise ayırmaya çalıştığını ileri sürdü. İlker K. ise Şener'i kendisinin öldürmediğini ve kimin yaptığını bilmediğini iddia etti. Polis 'cafe pap' olarak hizmet veren mekanda ve çevresinde araştırma yaptı. İş yerinin güvenlik kameralarının kırık olması ise dikkat çekti.

k434343-43.jpg

3 ZANLI TUTUKLANDI

Sorgularının ardından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen şüphelilerden, A.G, S.S. ve İ.K. "kasten öldürme" suçundan tutuklanırken yanlarındaki iki kadın "haftada bir kollukta imza atma" ve "yurt dışına çıkış yasağı" adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN