Onlar doğuştan başarılı! İşte sınıfta hep önde olan en başarılı burçlar...

Onlar doğuştan başarılı! İşte sınıfta hep önde olan en başarılı burçlar...

Her burcun kendine özel yetenekleri vardır ama akademik anlamda başarıyı yakalayan burçlarda farkları ile diğerlerinin önüne geçer. Okulların açılması ile anne ve babaları sınıf başarısı kaygısı aldı ama bazı burçların hiç çalışmasına bile gerek yok. Çünkü o burçlar doğuştan başarılı olmaya yazgılılar. İşte sınıfta tüm öğrencilerin önüne geçen o burçlar...

KOPLUMU DAHA İLERİYE TAŞIYAN KOVALAR HER ZAMAN YENİLİKÇİDİR

Kova yenilikçidir ve fikirleriyle toplumu iyileştirmeye çalışır. Uranüs tarafından yönetilen bir hava burcu olan Kova, derinlemesine analitik, vizyoner ve açık fikirli olma eğilimi ile bilinir. Bir zorluk karşısında aktif olarak yeni, tanıdık olmayan bakış açıları ararlar ve yenilikçi çözümler geliştirirler. Bu burcun cesur düşünme sevgisi, aynı zamanda onları bir bütün olarak toplumu iyileştirmeyi hayal eden insancıl yapar.
Uranüs, Kova'yı yeni ufuklar keşfetmekten korkmayan, yenilik ve aydınlanma gezegenidir. Genellikle keşiflerin ön saflarında yer alırlar.

Kova oldukça inatçı olabilir! Sabit bir hava işareti olarak, kendilerine yeterli sebep sunulmadıkça fikirlerini değiştirmekte yavaştırlar.

Soğukkanlı, analitik doğalarına rağmen, Kovalar güçlü bir ahlaki pusulaya sahiptir ve dünyayı bulduklarından daha iyi bırakmak isterler.

basari.jpg

MÜKEMMELİYETÇİ BAŞAKLAR AKADEMİSYEN OLMAYA YATKINDIR

Başak, akademik ve iletişimde üstün olan bir mükemmeliyetçidir. Bu burcun pratik zekası eşsizdir; Başak, keskin, meraklı bir zihne ve güçlü bir iş ahlakına sahiptir. Bu, Başak'ı ideal kitap akıllı akademik bilgin yapar; çalışkandırlar ve problem çözücü olmayı severler. İletişim gezegeni Merkür tarafından yönetilen Başak, fikir paylaşmak ve başkalarına tavsiye vermek konusunda da harikadır.
Başak, insanlara hizmet etmeyi sever ve başkalarının çekindiği problemlerin üstesinden gelmekten büyük keyif alır. Onlar için çözülemeyecek hiçbir bulmaca yoktur.

Başak sadece bir şeyler öğrenmek istemez; ayrıca her şeyin arkasındaki "neden"i bilmek isterler. Bu işaret, bir konunun her ayrıntısını, içini ve dışını öğrenene kadar analiz edecektir.

Eğer hayatınızda bir Başak varsa, onlardan yardım veya tavsiye istemekten çekinmeyin. Onlara fikirlerinin ve fikirlerinin sizin için önemli olduğunu gösterdiğinizde bunu büyük bir iltifat olarak kabul edeceklerdir.

HIZLI DÜŞÜNEN İKİZLER PRATİK YOLLARI ÇABUK BULUR

İkizler uyarlanabilir, meraklı ve zodyakın en hızlı düşünürüdür. Bu burç, düşünce ve iletişim gezegeni Merkür tarafından yönetildiğinden, bunlar İkizler'in en güçlü becerileridir! Güçlü akıl yürütme becerileri ve bilgiye susamışlıkları ile soğukkanlıdırlar. İkizler, her şey hakkında biraz bilgi edinmeyi, her zaman yeni fikirlerin peşinden koşmayı amaçlar ve doğal merakları onları her şeyi en iyi yapan kişi yapar.

İkizler, onları esnek ve uyarlanabilir kılan değişken bir işarettir. Ancak bu esneklik tek bir konuya odaklanmayı zorlaştırıyor; kaçınılmaz olarak ilgilerini çekecek yeni bir şey ortaya çıkar.

Geminiler ayrıca iyi gelişmiş ve esprili mizah anlayışlarıyla ünlüdür ve araştırmalar komik insanların ortalama olarak daha yüksek IQ'ya sahip olduğunu göstermektedir.

İkizlerin işareti olarak, İkizler genellikle iki yönlüdür. Bir konunun her iki tarafını da incelemeyi ve tartışmaları son derece eğlenceli bulmayı severler.

burc.jpg

RASYONEL DÜŞÜNEN YAYLAR BİLGİYE ÖNEM VERİR

Yay, her şeyden önce gerçeğe ve bilgiye değer veren rasyonel bir düşünürdür. Ateş burçlarının en felsefi ve sağduyulusu olan Yay, duygularını bir durumdan ayırabilir ve mantıklı düşünebilir. Maceracı ve meraklı Yay, uygulamalı öğrenmeyi ve bu bilgiyi günlük yaşamlarına dahil etmeyi sever! Yeni deneyimler için yaşarlar ve onları bulmak için uzaklara seyahat etmeyi arzularlar.

Şans, servet, bilgi ve keşif gezegeni Jüpiter tarafından yönetilen Yay, doğal olarak ufuklarını genişletmeye meyillidir.

Yay ayrıca son derece açık fikirlidir ve yeni fikirleri yargılamadan veya önyargısız olarak özümseyebilir. Bu nedenle, genellikle geniş bir ilgi yelpazesine sahiptirler ve yeni, heyecan verici deneyimler şeklinde teşvik ararlar.

Yay burcunun felsefi zihni, dünyayı daha net görmelerine ve Kova gibi toplumu iyileştirmek için vizyoner fikirler bulmalarına da yardımcı olur.

İNCE AYRINTILAR AKREPLERİN İŞİDİR

Akrep, zodyakın en iyi algısal akıl yürütmesiyle anlayışlıdır. Dönüşüm ve sırlar gezegeni Plüton tarafından yönetilen bir su burcu olan Akrep'in zekası, kurnazlıklarına ve ince ayrıntıları fark etme ve yorumlama yeteneklerine dayanır. İnanılmaz bir zihinsel güce sahiptirler ve güçleri, çevrelerindeki dünyayı algılama ve emdikleri bilgilere göre tepki verme yeteneklerinde yatar.

"Zihinsel güç", Akrep'in dirençli olduğu ve zorluklarla başa çıkma kapasitesinin yüksek olduğu anlamına gelir.

"Algısal akıl yürütme", görsel bilgiyi almak, yorumlamak ve problemleri çözmek için kullanmaktır. Akrepler, öğrendikleri bilgilerle ne yapacaklarını sezgisel olarak bilme konusunda anlayışlı ve ustadırlar.
Akrepler genellikle aşırı düşünmeye eğilimli oldukları için başkalarına yoğun gelir. Her etkileşimi ve konuyu tam olarak anlayana kadar zihinlerinde yeniden analiz ederler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN