Pelin Akil'den şoke eden ayrılık kararı! Ailesi şokta, karşılıklı anlaşarak veda ettiler

Pelin Akil'den şoke eden ayrılık kararı! Ailesi şokta, karşılıklı anlaşarak veda ettiler

2016 yılında oyuncu Anıl Altan ile evlenen Pelin Akil, 2019 yılında 'Alin' ve 'Lina' adlarında ikiz kız çocuğu dünyaya getirerek anne olma sevinci yaşadı. Mutlu bir evlilik hayatı yaşayan ünlü oyuncu, özellikle çocuklardan sonra dizi-film projelerine daha az zaman ayırıyordu. Pelin Akil'den gelen beklenmedik 'ayrılık' haberi, sevenlerini ve ailesini şaşkınlığa uğrattı. İşte detaylar...

Oktay Kaynarca'nın başrolünü oynadığı 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinin kadrosundan Pelin Uluksar'ın ardından Pelin Akil de ayrıldı.

PELİN AKIL, BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİSİNDEN AYRILDI MI?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Pelin Akil'in bir süredir 'Firuze' rolüyle başrol oynadığı 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinden ayrılacağı konuşuluyordu.

37 yaşındaki oyuncu, yeni sezon öncesi ekibe veda ederek diziden ayrıldığını doğruladı. Pelin Akil, tatil dönüşü yeni projeleri değerlendirmeye başlayacak.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM DİZİSİ YENİ SEZON NE ZAMAN?

Bu arada Oktay Kaynarca'nın yapım şirketi 'Güzel Adamlar Medya'daki ortaklarıyla ayrılmasının ardından 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinin ekran yolculuğuna nasıl devam edeceği, isminin değişip değişmeyeceği bayram sonrası netlik kazanacak.

pelin-akil-diziden-ayrildi-mi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN