Polat Alemdar'ın bile yanında heybeti söndü! Necati Şaşmaz’dan olay pozlar: Binlerce yorum yağdı

Polat Alemdar'ın bile yanında heybeti söndü! Necati Şaşmaz’dan olay pozlar: Binlerce yorum yağdı

Polat Alemdar'ın heybeti bile onun yanında sönük kaldı. Görenler gözlerine inanamayan bir daha bakıyor. Bu heybet bu boy pos gerçek olamaz. İşte Necati Şaşmaz'dan olay görüntüler…

Bir döneme Polat Alemdar karakteriyle damga vuran ünlü oyuncu Necati Şaşmaz'ın heybeti de sönük kaldı. Dünyanın en uzun adamı Sultan Kösen ile yan yana gelen Şaşmaz, beraber çekildikleri görüntüleri paylaştı. Fotoğrafları görenler ise bu gerçek mi değil mi anlamakta zorlandı. İşte Necati Şaşmaz'dan olay görüntüler…

NECATİ ŞAŞMAZ CÜCE KALDI

Kurtlar Vadisi dizisinin sevilen oyuncusu Necati Şaşmaz, dünyanın en uzun adamı Sultan Kösen ile yan yana geldi. Mardin'de yaşayan Sultan Kösen ünlü oyuncu ile bir araya gelerek kamera karşısına geçti. Sultan Kösen ile Necati Şaşmaz'ın yan yana görenler ise hayrete düştü. Ünlü oyuncunun dünyanın en uzun adamının yanında cüce kaldığını söyleyen birçok kişi Necati Şaşmaz'ı yorum yağmuruna tuttu.

necati-sasmaz-sultan-kosen.jpg

GUİNNESS REKORLAR KİTABININ EN UZUNU

Guinness Rekorlar Kitabı'na göre dünyanın en uzun adamı olarak bilinen Sultan Kösen, görenleri şaşkına çeviriyor. Yaşayan en uzun insan olan Kösen, ünlü oyuncu Necati Şaşmaz ile bir araya gelince daha da devleşti. Necati Şaşmaz ise Kösen'in yanında cüce gibi kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN