Rapçi Sansar Salvo 43 farklı ilaçla intihara teşebbüs ettiğini açıkladı

Rapçi Sansar Salvo 43 farklı ilaçla intihara teşebbüs ettiğini açıkladı

Sansar Salvo mahlasıyla bilinen rapçi Ekincan Arslan sosyal medya hesabından 43 farklı ilaç içerek intihara teşebbüs ettiğini söyledi. Arslan, intihar girişimine neden olarak eski kız arkadaşı ve ailevi sorunlarını gösterdi.

Sansar Salvo ismiyle tanınan ünlü rapçi Ekincan Arslan sosyal medya platformu X hesabından hayranlarını üzen bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında isyan eden rapçi 43 farklı ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğunu açıkladı.

Milliyet Cadde'de yer alan habere göre, Eski kız arkadaşı, babası ve ailesinin de dahil olduğu olayları öfkeli bir dille anlatan Sansar Salvo şu ifadeleri kullandı:

"Ben geçen çarşamba 43 adet parol çeşitli antipsikotik ve antibiyotiklerle kişisel bir buhran yüzünden intihar etmişim. Adam kız arkadaşıma telefon açmıyor whatsapptan yazıyor dakikası bitmesin diye Taksim ilk yardımda. Ne yapacaksın ben canıma yine kıysam zaten 2 etti. Evleri mi yiyeceksin?"

.jpg

Sansar Salvo'nun 18 Kasım tarihinde Düzce'de düzenleyeceği konser, sevenleriyle buluşmayı bekliyordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN