Resimde iki gizli kedi var! Sadece IQ seviyesi 160'ın üstünde olanlar 5 saniyede bulabiliyor! Yapabilir misin?

Resimde iki gizli kedi var! Sadece IQ seviyesi 160'ın üstünde olanlar 5 saniyede bulabiliyor! Yapabilir misin?

Göreviniz, bu optik illüzyonda gizlenmiş iki kediyi tespit etmektir. En keskin görüşe, olağanüstü gözlem becerilerine ve ayrıntılara güçlü bir dikkat gösterdiğinizi kanıtlamak için bu zorlu illüzyon mücadelesini 5 saniye içinde yenin. Bu optik illüzyon, yaratıcı zeka seviyenizi test edecek.

Bu resimde çok zekice saklanan iki kedi var. Onları 5 saniye içinde tespit etmeniz için size meydan okuyoruz. Bu illüzyon mücadelesi, en keskin görüşe, ayrıntılara güçlü bir dikkat gösterdiğinizi ve olağanüstü gözlem becerilerine sahip olduğunuzu kanıtlayabilir. Bu optik yanılsama, yaratıcı zeka seviyenizi test etmenize de yardımcı olacaktır.

Optik illüzyon çizimleri, basit görünen ancak çözülmesi zor olan en zor resimlerden biridir. Biraz eğlence ve zorlu bulmacalar arıyorsanız, bunu bir deneyin. Bunu aileniz, arkadaşlarınız ve meslektaşlarınızla paylaşın. Bakalım iki gizli kediyi 5 saniye içinde tespit edebilecekler mi?

1-012.jpg

RESİMDEKİ İKİ GİZLİ KEDİYİ BULABİLİR MİSİN?

Burada, bir ailenin birlikte vakit geçirmekten keyif aldığı bir görsel illüzyon çizimimiz var. Adam gazete okurken sandalyesinde dinlenen bir kadın var. Bebeğiyle oynayan küçük bir kız var. Oda, lamba ve bir masanın üzerinde düzenli bir şekilde tutulan kitaplarla düzenli görünüyor.

Ama bu sahnede de saklanan iki kedi var. Onları bulmalısın. Resme dikkatlice bakın. Onları tespit etmek için sadece 5 saniyeniz olduğunu unutmayın.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Gizli kedileri bulanları tebrik ederiz. Keskin bir görüşünüz var. Yaratıcı zekanız yüksek. Gizli kalıpları tespit etmekte harikasınız. Küçük detayları fark etme yeteneğiniz var.

Ancak yine de bu optik illüzyonda kedileri arıyorsanız. Merak etmeyin, cevabı aşağıda paylaştık.

2-007.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN