Rüyada yorgan görmek ne anlama geliyor? Rüyada yorgan görmenin tabiri

Rüyada yorgan görmek ne anlama geliyor? Rüyada yorgan görmenin tabiri

Rüyada yorgan görmek, genel olarak olumlu anlamlara taşır. Mutluluk, konfor, güç ve iktidarı temsil eder. Mutlu bir evlilik hayatında da işaret eden rüyada yorgan görmekle ilgili bilmeniz gerekenler ve farklı rüya tabirleri karar.com’da…

 

Rüyada yorgan görmek, kişinin kadın veya erkek, evli veya bekâr olmasına göre farklı şekillerde yorumlanır. Eski yorgan görmek, yeşil yorgan görmek, yorgan taşıdığını görmek gibi rüyada yorgan görmekle alakalı rüya tabirlerini haberimizde bulabilirsiniz…

RÜYADA YORGAN GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada yorgan görmek, bekâr kişiler için hayırlı ve mutluluk verici bir eşe, evli kişiler içinse kazanılacak olan para ve elde edilecek olan mal-mülke delalet eder.

Rüyada yorgan görmek bazı rüya yorumcuları tarafından güzel bir kadın ya da yüksek mevki ile ilişkilendirilmiştir. Rüyasında yorgan gören kişi bir erkek ise, evleneceği kadın çok güzel olur. Bununla birlikte rüyasında yorgan gören kişi, kültür seviyesi yüksek, makam ve mevki sahibi kişilerle tanışır ve onlarla dost olur.

Farklı rüya tabirlerinde ise rüyada yorgan görmek, kişinin yoğun iş temposu nedeniyle yorgun düşeceğine ve bu durumdan kurtulmak için uzun bir tatile çıkması gerekeceğine işaret eder.

ESKİ YORGAN GÖRMEK

Rüyada eski yorgan görmek, hayatı yolunda giden ve huzurlu bir yaşam süren rüya sahibinin çevresinde kötü niyetli kişilerin olduğuna ve onun hayatında gözleri olduğuna delalet eder.

YEŞİL YORGAN GÖRMEK

Rüyada yeşil yorgan görmek, rüya sahibinin hayatını rahat içinde geçireceğine ve uzun bir yaşam süreceğine işaret eder. Rüyasında yeşil yorgan gören kişinin hayırlı bir evladı olur ve hiçbir zaman dara düşmez.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

YORGAN TAŞIDIĞINI GÖRMEK

Rüyada yorgan taşıdığını görmek, rüyayı gören kişinin ilerleyen zamanlarda birtakım sıkıntılarla boğuşmak zorunda kalacağı ve tüm sıkıntıları kendi başına sırtlamak zorunda kalacağı şeklinde yorumlanır. Aynı zamanda bu rüya, rüya sahibinin sürpriz ve olumlu bir haber alacağı anlamını taşır.

19-12/10/ruyada-yorgan-gormek-ne-anlama-geliyorjpgg.jpg

YORGAN DİKTİRDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada yorgan diktirdiğini görmek, kişinin bundan önce daha önce hiç deneyimlemediği bir aşk ilişkisi yaşayacağına ve sonunda o kişi ile evlenerek çocuk sahibi olacağına delalet eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN