Sadece üstün zekalı insanlar resimdeki farklı sayıyı bulabiliyor! 5 saniyede bulanların IQ'su 130 çıkıyor!

Sadece üstün zekalı insanlar resimdeki farklı sayıyı bulabiliyor! 5 saniyede bulanların IQ'su 130 çıkıyor!

Bu beyin testi, IQ'nuzu ve gözlem becerilerinizi ortaya çıkaracaktır. Görüşünüzün bir kartal kadar keskin olup olmadığını görmek için 31'lik bu resimde 81 sayısını bulun. Sayıyı bulabilirseniz, yüksek IQ'lu insanlar arasında ilk %1'desiniz.

Bu beyin testi, IQ'nuzu ve gözlem becerilerinizi ortaya çıkaracaktır. Görüşünüzün bir kartal kadar keskin olup olmadığını görmek için 31'lik bu resimde 81 sayısını belirleyin. Sayıyı bulabilirseniz, yüksek IQ'lu insanlar arasında ilk %1'desiniz!

Optik illüzyonlar, görsel ve mantıksal becerilerinizi kontrol etmenin harika bir yoludur. Keskin bir görüşünüz ve olağanüstü bir beyin gücünüz varsa, 31'ler arasından 81'i 5 saniye içinde bulun.

1-016.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ SAYILARI BULABİLİR MİSİN?

Vizyonunuz ve zihniniz üzerinde oyunlar oynama eğiliminde oldukları için bu illüzyon resmine dikkatlice bakın. Kullanıcıların %99'u bu resimde gizli olan 81 sayısını bulamamış. Sayıyı 5 saniye içinde bulmanız için size meydan okuyoruz. Bu resimde gizli olan 81 sayısını bulabilir misiniz?

GİZLİ SAYILARI BULDUN MU?

Numarayı bulmakta sorun yaşıyorsanız işte size birkaç ipucu:
Görüntüye uzaktan bakın. Bu, büyük resmi görmenize yardımcı olacak ve öne çıkan sayıyı tespit etmeniz daha kolay olacaktır.

Her satırdaki tüm sayıların ilk hanelerini arayın. Bu, sayıyı 31'lik kalabalıktan ayırt etmeye yardımcı olacaktır. Bu optik illüzyon meydan okumaya hazır mısınız?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimdeki gizli sayıları bulmayı başardıysanız, son derece zeki ve olağanüstü gözlemci insanların %1'lik diliminden birisiniz. Herhangi bir durumda tutarsızlıkları ve tuhaf kalıpları tespit etmede iyisiniz. Yanal düşünme yetenekleriniz de güçlü. Gözlem gücünüz ve detaylara dikkatiniz kusursuz. Cevabı öğrenmek aşağıdaki resmi kontrol edin.

2-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN