Sararan kıyafet devri kapandı! Tüm çamaşırlar kar beyazı olacak: Sadece bir tutamı yeterli…

Sararan kıyafet devri kapandı! Tüm çamaşırlar kar beyazı olacak: Sadece bir tutamı yeterli…

Bembeyaz çamaşırlara sahip olmak için birbirinden farklı yöntem denemeye son. 3 pratik yöntem ile artık bembeyaz çamaşırlara sahip olabilirsiniz. Ekstra çaba sarf etmenizi gerektirmeden kolay bir şekilde uygulayabileceğiniz pratik yöntemleri sizlerle paylaşıyoruz. İşte çamaşırların mükemmel beyazlığa sahip olmasını sağlayan o yöntem…

Çamaşırların üzerinde oluşan lekeler can sıkıcı bir hal alırken tek seferde yıkayarak çıkarabileceğiniz farklı ve pratik yöntemleri sizlerle paylaşıyoruz. Bu yöntemleri uygulayarak anında bembeyaz çamaşırlara sahip olabilirsiniz. İşte çamaşırların mükemmel beyazlığa sahip olmasını sağlayan o yöntem…

ÇAMAŞIRLARI NASIL DAHA BEYAZ OLUR?


Hemen hemen birçok kişinin muzdarip olduğu konulardan bir tanesi de çamaşırların üzerindeki çıkmayan lekeler olarak karşımıza çıkıyor. Ekstra zaman ve çaba sarf etmeden kolay bir şekilde lekelerden kurtulabileceğiniz farklı yöntemler bulunuyor. Daha beyaz çamaşırlara sahip olmak için mutlaka bu yöntemleri deneyiniz.

camasir-beyaz.jpg

Sararan ve lekeli çamaşırları yıkamak oldukça zor bir durum olarak görülürken 3 farklı yöntem ile kolay bir şekilde temizliğin tadını çıkarabilirsiniz. Çamaşırların üzerinde bulunan lekeleri çıkarabilmek ve çamaşırların daha temiz olmasını sağlamak için kabartma tozundan yararlanabilirsiniz. Kabartma tozu ile hazırlanan suyun içerisine lekeli kıyafetlerinizi eklenerek bir süre bekletmeniz ardından çamaşır makinesinde yıkamanız gerekiyor.

Kıyafetlerdeki lekeleri çıkartmak için uygulayabileceğiniz ürünlerden bir tanesi de Aspirin olarak karşımıza çıkmaktadır. Aspirin direkt olarak lekelere nüfuz ederken kıyafetlerdeki lekelerin de tek seferde çıkmasını sağlamaktadır.

sararan-camasir-beyazkatmak.jpg

Lekelerin baş düşmanı ise kesinlikle beyaz sirkedir. Bütün lekeleri çıkartmak için uygulayabileceğiniz bir ürün olarak görülen beyaz sirke çamaşırlardaki lekeleri derinlemesine temizlemektedir. İnatçı lekelerden kurtulmak için mutlaka beyaz sirkeden yararlanın.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN