Şarkılar Bizi Söyler'de Arabesk gecesi! 26 Mart Cumartesi konukları kim?

Kanal D ekranlarında Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin birlikte hazırlayıp sunduğu şarkılı türkülü müzik eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler'de 26 Mart Cumartesi akşamı arabesk gecesi yaşanacak. Arabesk müziğin sevilen isimleri Kanal D ekranlarında boy gösterecek. Hüsnü Şenlendirici'nin eşsiz klarnet yorumları, Sibel Can ve Hkan Altun'un doyumsuz şarkıları izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici Şarkılar Bizi Söyler programında 26 Mart Cumartesi gecesi Arabesk Müziğin sevilen seslerini konuk edecek. Şarkılar Bizi Söyler her hafta Cumartesi akşamı saat 20:00'da ekrana geliyor. Bu hafta Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olan ünlü arabesk müzik seslerinin kim olduğu merak ediliyor. İşte detaylar..

cengiz-imren.jpg

Şarkılar Bizi Söyler programında Kara Çadır türküsüyle gönüllerin telini titreten arabesk müzik sanatçısı Cansever, yaptığı beste ve şarkılarıyla gündeme adını yazdıran Cengiz İmren ve geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırılıp tedavi edilen Kader ekrana çıkacak.

arkici-kader.jpg

AÇILIŞ ŞARKISI İKİ GÖZÜM İKİ ÇEŞME

Şarkılar Bizi söyler programında açılış şarkısı dinleyenleri her daim duygulandıran İki Gözüm İki Çeşme şarkısıyla yapılacak. İki Gözüm İki Çeşme isimli şarkının sözleri 'Sanat Güneşi' merhum Zeki Müren'e ait. Şarkının bestesi ise Abdullah Turhan Yükseler ve Özer Şenay tarafından yapıldı.

cansever.jpg

İKİ GÖZÜM İKİ ÇEŞME ŞARKI SÖZLERİ

Zeki Müren'in 1992 yılında Sorma isimli albümünde yer alan şarkı Sanat Güneşi tarafından ilk seslendirildiğinde milyonları ağlatmıştı.

arkilar-bizi-soyler.jpg

İşte İki Gözüm İki Çeşme şarkı sözleri:

Ben gurbetin kucağında
Düşe kalka yoruldum
Ben gurbetin kucağında
Düşe kalka yoruldum

Bir zalimin ocağında
Can evimden vuruldum
Bir zalimin ocağında
Can evimden vuruldum

İki gözüm, iki çeşme
Yanaklarım ıslanır
Bu gidişle deli deli gönlüm
Dert çektikçe uslanır

İki gözüm, iki iki çeşme
Yanaklarım ıslanır
Bu gidişle deli deli gönlüm
Dert çektikçe uslanır

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN