Seda Sayan evliliğinde kriz yaşandığı iddialarına cevap verdi: Kurban olurum onun soyadına

Seda Sayan evliliğinde kriz yaşandığı iddialarına cevap verdi: Kurban olurum onun soyadına

Eşi Çağlar Ökten’in soyadını kullanmamak için dava açtığı haberleriyle gündeme gelen Seda Sayan, bu durumun eşiyle arasında kriz yarattığı iddialarını yalanlayarak "Eğer eşimin soyadını alacak olursam, bir sürü evrakta değişikliğe gidilecek. Benim bu işlerle uğraşacak zamanım yok. Adam benim hayatımda. Ben kurban olurum onun soyadına" dedi.

Geçtiğimiz Nisan ayında müzisyen Çağlar Ökten’le dünyaevine giren şarkıcı Seda Sayan, önceki gün katıldığı bir açılışta muhabirlerin sorularını yanıtladı. Sayan, evliliğiyle ilgili "Hayatım çok iyi gidiyor, çok mutluyum. Baksanıza gözlerimin içi gülüyor. Eşim bu yaz Kaş’ta tatil yapmamızı istiyor, onun dediği olacak, baş başa tatil yapacağız" dedi.

'ADAM BENİM HAYATIMDA'

Sayan, eşinin soyadını kullanmama kararının evliliğinde soruna yol açtığı haberleri hakkında ise şunları söyledi:

"O yanlış anlaşıldı. Boşanacağımız ve benim evi terk ettiğim bile yazıldı. Öyle bir şey yok. Ben daha önce söylemiştim kendi soyadımı kullanacağım diye. Eğer eşimin soyadını alacak olursam, bir sürü evrakta değişikliğe gidilecek. Benim bu işlerle uğraşacak zamanım yok. Adam benim hayatımda. Ben kurban olurum onun soyadına."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN