Sevilen oyuncu Ufuk Özkan'dan güzel haber! Organ nakli bekleyen sanatçının sağlık durumunda yeni gelişme

Sevilen oyuncu Ufuk Özkan'dan güzel haber! Organ nakli bekleyen sanatçının sağlık durumunda yeni gelişme

Siroz hastalığıyla mücadele eden oyuncu Ufuk Özkan'ın sağlık durumu hayranlarını sevindirecek şekilde ilerliyor. Son gelişmelere göre, Özkan'ın durumu günden güne daha iyiye gidiyor ve organ nakline ihtiyaç duyulmayacak bir noktaya geldiği öğrenildi.

Sevilen oyuncu Ufuk Özkan, bir süredir siroz hastalığı ile mücadele ediyor. Bu üzücü haberi sosyal medya hesabından duyurmuş ve sevenlerinden dua istemişti. Ancak son gelişmelere göre, Ufuk Özkan'ın sağlık durumu olumlu yönde ilerliyor. Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı uzman doktorlar tarafından düzenli olarak kontrol edilen oyuncunun, organ nakline gerek kalmayacak şekilde tedavisi devam ediyor.

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA DEVREYE GİRDİ

ty.jpg

48 yaşındaki Ufuk Özkan'ın 2. derecede siroz rahatsızlığı nedeniyle karaciğer nakli sırasına girdiği belirtilmiş, ancak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın devreye girmesiyle durumu olumlu yönde ilerlemişti. Şu anda hastanede tedavi gören Özkan'ın durumu iyiye gidiyor ve organ nakli ihtimali ortadan kalkıyor. İlaç tedavisine devam ederek sağlığına kavuşmaya çalışacak.

Bu süreçte oyuncunun, çekeceği film projelerinden ayrılmak zorunda kaldığı da belirtiliyor. Ufuk Özkan, sağlık sorunları nedeniyle "Sağ Salim Ölü Ya Da Diri" filminde yer alamayacak ve yerine Murat Kocacık rol alacak. Aynı şekilde daha sonra başrolünde oynayacağı "Bahtsız Bahtiyar" filminde de çalışamayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN