Şeyma Subaşı ilk kez makinede çamaşır yıkadığı anları paylaştı, o hali sosyal medyada gündem oldu "gören sarayda büyüdü sanacak"

Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı'nın yeni aşkını görünce ağzınız açık kalacak. Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra uzun süredir sevgili olduğu Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi ile evlenen ve bu evliliği de kısa süren Şeyma Subaşı, son paylaşımı ile gündeme bomba gibi düştü. Şeyma Subaşı ilk kez makinede çamaşır yıkadığı anları paylaştı. Sosyal medya ikiye bölündü. Böyle aşk görülmedi! İşte Şeyma Subaşı'nın çamaşır makinesi ile aşk yaşadığı o görüntüler...

Sosyal medya paylaşımları ile sık sık adından söz ettiren Şeyma Subaşı, aradığı aşkı sonunda buldu. Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi ile evlenen ancak kısa bir sürenin ardından yeniden boşanma kararı alan Şeyma Subaşı, son paylaşımı ile gündeme bomba gibi düştü. Çamaşır makinesini çalıştırdığı o anları paylaşan Subaşı, herkesi şoke etti. Görenler ne olduğunu anlayamadı bile. Görenler hem dalga geçti hem de eleştirdi.

ghgh-30.jpg

ŞEYMA SUBAŞI YENİ AŞKINI BULDU

Meedo ile görkemli bir düğün ile evlenen ancak büyük aşkını kısa sürede bitiren Şeyma Subaşı, yeni tarzıyla gündeme bomba gibi düştü. Boşanmanın ardından soluğu partilerde alan Subaşı, ilk defa çamaşır makinesi kullanma deneyimi yaşadığını söyleyerek o anları paylaştı.

ghhggh-2023-11-03t101700-886.jpg

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ... O ÖYLEMİ ÇALIŞTIRILIR!

Çamaşır makinesini kullanmaya çalışan Şeyma Subaşı'nın o halleri sosyal medyada gündem oldu. O anları izleyen sosyal medya kullanıcıları ünlü ismi yorum yağmuruna tuttu. Şeyma Subaşı'nın o hallerine yorum yağdı. Ünlü fenomene takipçileri "Kız tek parça için makine mi çalıştırılır?" yorumları da gecikmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN