Show TV reytinglerin kurbanı oldu! Aile dizisinden sonra o dizi de final yapıyor… İzleyici şok üstüne şok yaşayacak

Show TV reytinglerin kurbanı oldu! Aile dizisinden sonra o dizi de final yapıyor… İzleyici şok üstüne şok yaşayacak

Birbirinden iddialı yapımların izleyici karşısına çıktı Show TV’de resmen yaprak dökümü yaşanıyor. Dizilerine art arda final kararı veren kanal şimdi de o dizinin fişini çekti. İşte konuya ilişkin detaylar…

Show TV, son olarak aile dizisinin final yapacağını açıklamıştı. Harika dizinin hayranları bu karar karşısında şok yaşarken şimdi de her hafta pazartesi günleri yayınlanan lakin daha sonradan pazar gününe alınan “Ne Gemiler Yaktım” dizisinin finali için düğmeye basıldı. Oldukça büyük bir ilgiyle sezonu açan dizi ne yazık ki reytinglerde beklenen başarıyı yakalayamadığı.

yeni-proje-25.jpg

SHOW TV’DE YAPRAK DÖKÜMÜ

Aile dizisi için geri sayım başlarken şimdi de Ne Gemiler Yaktım dizisinin final kararı açıklandı. Bu kararların ardından izleyici şok üstüne şok yaşadı. Gazeteci bir sen Altuntaş’ın haberine göre, başrollerinde Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil gibi isimlerin yer aldığı Ne Gemiler Yaktım dizisi sekizinci bölümle ekrana veda edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN