Sinan Akçıl: Cumhurbaşkanımızı babam gibi görüyorum

Sinan Akçıl: Cumhurbaşkanımızı babam gibi görüyorum

Şarkıcı Sinan Akçıl, özel hayatından siyasete pek çok konuda açıklama yaptı. "Cumhurbaşkanımızı babam gibi görüyorum, bu duyguyla yaklaştım ona, yalaka olmadım" diyen Akçıl, siyasete girmeyi de düşünebileceğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimini eleştiren Şarkıcı Sinan Akçıl, "Bence 5 yıl boyunca İstanbul'un bir kazanımı olmadı" dedi. Yaklaşan yerel seçimlerde aday olarak görmek istediği ismin Murat Kurum olduğunu açıkladı.

Sabah gazetesinden Tuba Kalçık’a konuşan Sinan Akçıl, “Dünya ve Türkiye meselelerine kafa yorduğum zamanlarda içimden müziğe dair bir şey yapmak gelmiyor. Hatta kısa süreliğine de olsa müziği bırakacağım dediğim oluyor” dedi.

'BEN CUMHURİYET ÇOCUĞUYUM'

“Gazze'deki insanlık dramı yaşanırken sahneye çıkmak istemedim. Ekimde 11 konserimi iptal ettim” diyen Akçıl, “Gazze'de insanlar ölürken sahnede hareketli şarkı söyleyip, dans etmek istemedim. Ben Cumhuriyet çocuğuyum, neden Cumhuriyet'e karşı olayım ki? Sanki böyleymiş gibi algı yaratmak istediler. Ben bayrağımla sokağa çıkıyorum ama bugün konser yapmak gelmiyor içimden demiştim. Alıştım polemiklere, seneye başka sebepten polemik yaratırlar. Gülüp, geçiyorum” ifadelerine yer verdi.

yeni-proje-11.jpg

'CUMHURBAŞKANIMIZI BABAM GİBİ GÖRÜYORUM'

Zaman zaman sosyal medyada zorbalığa maruz kaldığını söyleyen Şarkıcı Sinan Akçıl, şunları kaydetti:

“Cumhurbaşkanımızı çok sevdiğimi her yerde söylüyorum. Halk duygularımdaki samimiyetimi görüyor. Cumhurbaşkanımızı babam gibi görüyorum, bu duyguyla yaklaştım ona, yalaka olmadım. Bazı sanatçılarımızın yalaka davranışlarını görüyorum, çok belli oluyor. Şimdi Cumhurbaşkanını babam veya ailemden biri gibi görüyorum dediğim için de bana laf söyleyecekler ama gerçek bu. Cumhurbaşkanımız boşanma sürecinde Burcu ve benimle konuşma yapmış, "Bu yuva yıkılmasın" demişti.

Bizi de motive etmişti bu konuşması ve bir süre daha devam etmişti. Bazen bu kadar kutuplaşmayı veya bunu sev, bunu sevme gibi sert yaklaşımları aklım almıyor.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN