Sinan Akçıl'dan Serdar Ortaç'a olay yaratacak sözler! 'Bin kere söyledim sana hepimizle dalga geçiyorsun'

Sinan Akçıl'dan Serdar Ortaç'a olay yaratacak sözler! 'Bin kere söyledim sana hepimizle dalga geçiyorsun'

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, geçtiğimiz günlerde MS hastalığını atlattığını açıklayan Serdar Ortaç'ı hedef aldı. Akçıl, Ortaç'a "Ortaç ne yapıyorsun böyle? Bin kere söyledim sana seni çok sevdiğim için. 'Şu star ceketini tekrar giy' diye. Eski Serdar gibi gizemini koru, enerjini sahnede göster. Hastalığı da düşünce yapınla yen diye. 'Haklısın' dedin ama aynı şeyler. Üzülüyorum, çok önemli bir adamsın. Ama hiçbir zaman farkına varamıyorsun ya da hepimizle dalga geçiyorsun" sözleriyle yüklendi.

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada bir süredir mücadele ettiği MS hastalığını tamamen atlattığının müjdesini veren Serdar Ortaç'ı hedef aldı. Akçıl'ın sözleri sosyal medyanın gündemine otururken Serdar Ortaç'ın Akçıl'a vereceği yanıt şimdiden merak konusu oldu.

Sinan Akçıl, son dönemde sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı yayınlarla dikkatleri üzerine çeken ve geçtiğimiz günlerde MS hastalığını yendiğini açıklayarak hayranlarına müjdeli haberi veren Serdar Ortaç'ı hedef aldı.

Sinan Akçıl, takipçileriyle dertleşen Serdar Ortaç'a öfkelendi: Hepimizle dalga geçiyorsun

Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabı aracılığıyla canlı yayın açan Serdar Ortaç'ın anlattıklarına öfkelendi. Serdar Ortaç'ın paylaşımına yorum yapan Sinan Akçıl, "Ortaç ne yapıyorsun böyle? Bin kere söyledim sana seni çok sevdiğim için. 'Şu star ceketini tekrar giy' diye. Eski Serdar gibi gizemini koru, enerjini sahnede göster. Hastalığı da düşünce yapınla yen diye. 'Haklısın' dedin ama aynı şeyler. Üzülüyorum, çok önemli bir adamsın. Ama hiçbir zaman farkına varamıyorsun ya da hepimizle dalga geçiyorsun" dedi.

Akçıl daha sonrasında ise "Saçma TikTok yayınlarını bitirdin şimdi de Instagram yayınları mı başladı? Yapma Ortaç. İhtiyacın yok. Çok konuşmak istiyorsan ara beni saatlerce dertleşirim seninle. Seni çok sevdiğim için yazmak zorundayım bunu ve yukarıda yazdığımı." ifadelerini kullandı.

Sinan Akçıl, takipçileriyle dertleşen Serdar Ortaç'a öfkelendi: Hepimizle dalga geçiyorsun

Akçıl'ın bu sözleri sonrasında Serdar Ortaç'ın vereceği yanıt merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN