Survivor 2023 Şampiyonlar Ligi'ne döndü! Acun'dan 4. yarışmacı bombası "Şampiyon belli"

Survivor 2023 Şampiyonlar Ligi'ne döndü! Acun'dan 4. yarışmacı bombası "Şampiyon belli"

Survivor 2023 için adayları tek tek açıklayan Acun Ilıcalı'dan 4. isim de geldi. Ilıcalı'dan Berdan Mardini, Murat Eken, Ümit Erdim'de sonra bomba bir isim daha geldi. O ismi duyanlar yarışmaya "Şampiyonlar ligi" benzetmesi yaptı. Bakın Survivor 2023'ün 4. yarışmacısı kim?

Türkiye'nin fenomen yarışması Survivor'da 2023 yılı heyecanı yaşanmaya başlandı. Yarışmaya kısa bir süre kalırken, Acun Ilıcalı yarışmacıları tek tek sosyal medyadan açıklamaya başladı. Berdan Mardini adını duyanlar şaşkınlığını gizleyemezken, 4. bomba da geldi.

acunsurvivr.jpg

SURVİVOR'UN 4. YARIŞMACISINI AÇIKLADI

Her sezonuyla sosyal medyada damgasını vuran Survivor, 2023 yılı içinde bomba gibi geleceğe benziyor. Acun Ilıcalı, yarışmanın ilk 4 yarışmacısını açıkladı.

berdan.jpg

İlk yarışmacı Berdan Mardini paylaşımı büyük şaşkınlık yaratırken, Ilıcalı'dan peş peşe paylaşımlar gelmeye başladı.

murat1.jpg

BERDAN'DAN SONRA 3 BÜYÜK BOMBA DAHA

İlk yarışmacıyı Berdan Mardini olarak açıklayan Acun Ilıcalı, daha sonra Çok Güzel Hareketler Bunlar'da yıldızı parlayan Murat Eken'i 2. yarışmacı olarak açıkladı.

erdem.jpg

Eken'den sonra oyuncu Umut Erdim olurken, 4. yarışmacı ise şarkıcı Yusuf Güney oldu.

yusuf.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN