Tam kapanmada diziler devam edecek mi?

Tam kapanmada diziler devam edecek mi?

Kabine toplantısının ardından alınan tam kapanma kararı ile yeni önlemler kapsamında dizi ve program çekimlerine devam edilip edilmeyeceği merak konusu olurken, dizi, program ve reklam çekimleri gibi set çalışmalarının devam edeceği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda halihazırda uygulanmakta olan kısmi kapanma tedbirlerine yeni önlemler eklenerek yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarındaki artış nedeniyle tam kapanma dönemine geçildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasındaki tam kapanma döneminde dizi ve program çekimlerine devam edileceği öğrenildi.

Medyatava'nın özel haberine göre; 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19:00'dan, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05:00'e kadar, aralıksız olarak sürecek kısıtlama döneminde dizi ve program çekimlerinin devam edip etmeyeceği merak konusu olmuştu. Buna göre, üç hafta aralıksız uygulanacak "tam kapanma" döneminde; dizi, program, reklam çekimleri gibi set çalışmalarının devam edeceği öğrenildi.

Dizi ve programların yeni bölümleri izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN