Türkiye 3 devlet memuru tarafından öldürülen genç müzisyene ağlıyor!

Ankara'da yaşanan korkunç cinayetinin perde arkası belli oldu. Bir eğlence mekanında 2 kişi, istekte bulunduğu şarkıyı bilmediği gerekçesiyle müzisyen Onur Şener'i vahşi şekilde öldürdü. İki katil zanlının kimlikleri ortaya çıktı. Polis ekipleri tarafından yakalanan katil zanlılar adliyeye sevk edilirken Onur Şener'in O Ses Türkiye'deki görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Şener'in Hadise ile düet yaparken ki anları yürekleri sızlattı.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan bir eğlence mekanında, 2 kişi sahne alan müzisyen Onur Şener'den istek şarkıda bulundu. Şener'in istek şarkıyı ezbere bilmediğini söylemesi ortalığı alevlendirdi. Çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve iki katil saldırgan Şener'e cam bardakla saldırarak öldürdü. Yaşanan olayın ardından sanat camiasından tepkiler gelirken, Onur Şener'in O Ses Türkiye'ye katıldığı ve Hadise ile düet yaptığı öğrenildi.

CAM ŞİŞELERLE SALDIRDILAR

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle mekanda bir anda arbede yaşanmaya başladı. 2 kişi, Onur Ş.'ye şişelerle saldırırken ortalık savaş alanına döndü. Kırılan cam şişeleri Onur Ş.'nin boynuna saplanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

k44343-9.jpg

HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerinde ağır yaralanan Onur Şener, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Onur Ş. tüm sanat camiasını yasa boğdu.

SALDIRGANLARIN MESLEKLERİ ORTAYA ÇIKTI

Onur Şener'in ölümünün ardından harekete geçen polis ekipleri saldırganları kısa sürede yakaladı. Saldırganların A.G., S.S. ve İ.K isimli kişiler olduğu öğrenildi. Yakalanan katil zanlılar Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi Adli Muayene Polikliniğinde yapılan sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan, şüpheli A.G. ve İ.K.'nin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda iş müfettişi olarak çalıştığı, şüpheli S.S.'nin ise Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'nde (TUSAŞ) Elektronik mühendisi olduğu öğrenildi.

k455454-10.jpg

"KİMSEYLE BİR SIKINTISI YOKTU"

Şener'in arkadaşı Batuhan Eskicioğlu korkunç olayı şu sözlerle anlattı:

"O gece buraya yemek yemeye gelmiştik. Tam da olayın başlangıç anlarıydı. Önce dışarıya bir grup çıktı. Sonra da tartışmalar yaşanmaya başladı. Cam kırılma sesi duyduk. Onur yere düştü o an. Kanı durdurmaya çalıştılar. Şah damarı kesilmiş. Polis geldi, birkaç kişiyi gözaltına altına aldılar. Durumu ağırdı, kanlar içerisindeydi. Kafasında cam kırıkları vardı ve kan akıyordu sürekli. Müdahale ettiler ama o saatten sonra yapacak bir şey yok. İyi bir insandı. Sohbetimiz vardı sürekli. Kimseyle bir sıkıntı yoktu."

k434343-40.jpg

O SES TÜRKİYE'YE KATILMIŞ

Öte yandan Onur Şener'in O Ses Türkiye'ye katıldığı ve Hadise ile düet yaptığı öğrenildi. Şener'in o anları sosyal medyada gündem olurken, tüm Türkiye'nin içi sızladı. Tepkiler çığ gibi büyürken, Onur Şener'in Hadise ile neşeli anları gözyaşlarına neden oldu.

k4343343.jpg

ÜNLÜ İSİMLERDEN PEŞ PEŞE TEPKİ GELİYOR

Onur Şener'in sahne aldığı mekanın önünde öldürülmesi sanat camiasını da derinden etkiledi. Kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile harekete geçen Haluk Levent, Şener'in çocuklarının tüm öğrenim masraflarını üstlendi. Aralarında Gülben Ergen, Mert Fırat, Gökhan Özoğuz ve Sevcan Orhan'ın bulunduğu ünlü isimler de genç müzisyenin öldürülmesine tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN