Umut Evirgen ile Alina Boz evlendi! Fatih Terim nikah şahidi oldu

Umut Evirgen ile Alina Boz evlendi! Fatih Terim nikah şahidi oldu

İşletmeci Umut Evirgen ile ünlü oyuncu Alina Boz, Emirgan'daki Halas 71 adlı teknede dünya evine girdi. Evirgen'in nikah şahidi ise Fatih Terim oldu. Terim, Denizbank davasının ardından ilk kez görüntülendi.

Umut Evirgen ve Alina Boz, 5 aylık birlikteliklerini nikah masasına taşıdı. Çift, Emirgan'da demirli olan Halas 71 isimli teknede evlendi. Evirgen’in şahidi olan Fatih Terim, nikah cüzdanını Alina Boz'a verdi. Terim 'Fatih Terim Fonu' vurgununun ortaya çıkmasının ardından ilk kez görüntülendi.

alina.jpg

Nikah töreninde Umut Evirgen ile Alina Boz'u yakın dostları yalnız bırakmadı. Ünlü oyuncular da düğüne katıldı. Adeta yıldızlar geçidi olan törende Kıvanç Tatlıtuğ - Başak Dizer Tatlıtuğ, Çağla Şıkel, Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünataç ve Necip Memili gibi isimler yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN