Ünlü oryantal 10 ayda 39 kilo verdi! Zayıflama sırrını ilk kez açıkladı: Herkes yapabilir

Ünlü oryantal 10 ayda 39 kilo verdi! Zayıflama sırrını ilk kez açıkladı: Herkes yapabilir

90'lı ve 2000'li yılların popüler ismi Tanyeli, 10 ayda 39 kilo vermişti. 52 yaşındaki eski oryantal dansçısı, katıldığı bir televizyon programında nasıl kilo verdiğini ve formunu nasıl koruduğunu açıkladı. İşte, Tanyeli'nin zayıflama sırrı...

Bir dönem oryantal dans şovlarının hafızalara kazınan ismi Tanyeli, son haliyle gündem olmuştu. Aldığı kilolarla dikkat çeken Tanyeli, kısa sürede zayıflayarak eski formuna kavuşmuştu.

tanyeli-son-hali-tanyeli-nasil-zayifladi-kac-kilo-verdi-6.jpg

10 AYDA 39 KİLO VERDİ

Yıllar önce yurt dışına taşınan ve daha sonra Türkiye'ye dönüp zayıflayarak bambaşka biri olan ünlü isim kilo verme sırrını paylaştı. 99 kiloya çıkan ünlü dansçı mide küçültme ameliyatı geçirmişti.

Başarılı geçen ameliyatın ardından 10 ayda 34 kilo veren Tanyeli, eski formuna kavuştu. Tanyeli, katıldığı bir televizyon programında nasıl kilo verdiğini ve formunu nasıl koruduğunu anlattı.

tanyeli-son-hali-tanyeli-nasil-zayifladi-kac-kilo-verdi-10.jpg

TANYELİ NASIL ZAYIFLADI?

2023 yılı itibarıyla 52 yaşında olan Tanyeli, "Şimdi kilo vermeye devam etmiyorum. Aslında sizden mi saklayacağım. Bu ameliyatın psikolojik bir sıkıntısı var. Kendime yaptığım en büyük yatırımdı evet ama kilo fazla vermeye başladığında insan zombi gibi mi olacağım diye korkuyor.

Kilo vermeyi durdursun diye karbonhidrata yükleniyorum. O zaman da eski halime döneceğim mi acaba diye korkuyorum. Dostlarım artık kilo vermememi söylediklerinde hemen karbonhidrat almaya başlıyorum" dedi.

"Bu ameliyat sonrasında geçen sürede sinir bozukluğu oluyor mu?" diye sorulmasının üzerine Tanyeli, "Ben vitaminlerimi çok iyi oluyorum. Full magnezyum, B12 alıyorum ve iyiyim" diye cevap verdi.

tanyeli-son-hali-tanyeli-nasil-zayifladi-kac-kilo-verdi-11.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN