Kılıçdaroğlu: Sinan Ateş ve Gaffar Okkan'ın katillerini yargıya teslim edeceğim

Kılıçdaroğlu: Sinan Ateş ve Gaffar Okkan'ın katillerini yargıya teslim edeceğim

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Isparta'da yaptığı konuşmasında iktidara yüklendi. "Milliyetçiliğimi tartışmak istiyorlarsa ve yürekleri varsa çıksın karşıma." diyen Kılıçdaroğlu, "Allah nasip eder o makama oturduğumda Sinan Ateş'in de, Gaffar Okkan'ın da katillerini kulaklarından tutup yargıya teslim edeceğim." diye konuştu.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Isparta'da yaptığı mitinginde iktidara yüklendi. Kılıçdaroğlu, "Ankara'nın göbeğinde bir genç, bir akademisyen vuruldu. Katillerini birilerinin sakladığını gayet iyi biliyoruz. Sözüm söz Allah nasip eder o makama oturduğumda Sinan Ateş'in de, Gaffar Okkan'ın da katillerini kulaklarından tutup yargıya teslim edeceğim." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

"MİLLİYETÇİLİĞİ TARTIŞMAK İSTEYEN KARŞIMA ÇIKSIN"

Benim saraylarda gözüm yok. Biz sizler gibi mütevazı yaşarız. Onlar çocuklarını paralı askerlik yaptırırken bu kardeşinizin oğlu, "Fakir fukaranın oğlu gidip askerlik yapıyor ben de gideceğim" dedi. Gitti askerliğini yaptı. Bir de diyorlar ki "Kılıçdaroğlu milliyetçi değil." Milliyetçiliğimi tartışmak istiyorlarsa ve yürekleri varsa çıksın karşıma. Ispartalıların köklü bir milliyetçi gelenekten geldiğini de biliyorum. Ama size sözüm söz. O Katar ordusuna sattıkları tank palet fabrikasını alacağım şanlı ordumuza vereceğim.

Suriye'de 34 askerimiz şehit edildi. Vuran Rusya'ydı. Normalde ne olması lazım, Rusya'nın özür dilemesi lazım, "Sizin askerlerinizi vurduk kusura bakmayın." demeliydi. Devlet protokolü için de ne gerekiyorsa yapılması lazımdı. Ama ne oldu bizim beyefendi kalktı koşa koşa Putin'in ayağına gitti. Putin onu kapıda bekletti. Bir süre sonra kapıyı açtı. Türkiye Cumhuriyeti'nin devlet başkanına, cumhurbaşkanına böyle bir şey yapılamaz. Rakibimiz olabilir ama sonuçta biz aynı ülkede yaşıyoruz. Biz birlikte yaşıyoruz. Temsil ettiğiniz şey Türkiye'nin ve Türkiye Devleti'nin itibarıdır. O nedenle o alanda o söylemde, o yaşananlarda hazmedemediğim bir gerçek vardır. Bunun bir şekliyle telafi edilmesi lazım. Telafi edecek olanlar da sizlersiniz. Sandığa gittiğiniz zaman elinizi vicdanınıza koyup oyu öyle kullanın.

"KULAKLARINDAN TUTUP YARGIYA TESLİM EDECEĞİM"

Ankara'nın göbeğinde bir genç, bir akademisyen vuruldu. Sinan Ateş, Ankara'nın göbeğinde herkesin gözünün önünde vuruldu. Katillerini birilerinin sakladığını gayet iyi biliyoruz. Sözüm söz Allah nasip eder o makama oturduğumda Sinan Ateş'in de, Gaffar Okkan'ın da katillerini kulaklarından tutup yargıya teslim edeceğim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN