Gram altınla ilgili şok iddia! Artuğ Çetin öyle bir tahminde bulundu ki duyanlar kuyumcuya koştu

Gram altınla ilgili şok iddia! Artuğ Çetin öyle bir tahminde bulundu ki duyanlar kuyumcuya koştu

Gram altın güncel fiyatı 1260 TL dolaylarında seyrederken, yılın diğer aylarında yeni rekor bekleniyor. Piyasa uzmanı Artuğ Çetin'in gram altına dair yeni tahmini, çok konuşulacak. Ünlü ekonomist, gram altının yükseleceği yeni rakamı açıkladı. İşte, gram altın son dakika haberi...

Altın borcu olanlar ve altın yatırımı yapmak isteyenler altın fiyatlarındaki değişimi anlık takip ederken, ekonomistlerin yaptığı yorumlara da kulak kabartıyor.

Finans piyasaları uzmanı Artuğ Çetin'in gram altın ile ilgili öyle bir tahminde bulundu ki sosyal medyada gündem oldu.

artug-cetin-altin-yorumlari.jpg
Artuğ Çetin

GRAM ALTIN NE KADAR OLACAK?

Dolar kurunda yaşanan yükselişlere göre şekillenen altın fiyatları geçtiğimiz haftalarda rekor kırdı ve 1260 TL üzerine çıktı. Gram altın ile ilgili çarpıcı tahminde bulunan Artuğ Çetin, gram altının 8 bin TL olacağını söyledi.

Artuğ Çetin, ons altın fiyatının 2 bin dolara kadar yükselmesiyle ve piyasanın böyle devam edeceğini beklediği için ons altının 6 bin ve 8 dolar arasındaki seviyelerde olacağını öngörüyor.

Dolardaki bu yükselişin ise gram altını etkileyeceğini söyleyen Artuğ Çetin, ekranlardaki gram altın ile piyasadaki fiyatın çok farklı olduğunu ve piyasanın çok daha yüksek seviyelerde olduğunu dile getirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN