Her sabah bunu yiyen, bütün gün düz duvara tırmanır! Canan Karatay'dan 'süper kahvaltı' tavsiyesi

Her sabah bunu yiyen, bütün gün düz duvara tırmanır! Canan Karatay'dan 'süper kahvaltı' tavsiyesi

Doğal besinlerin insan sağlığına önemine her fırsatta vurgu yapan Prof. Dr. Canan Karatay, sabah kahvaltıda bir besinin 30-40 adet yenmesi halinde bütün gün güçlü kalınacağını söyledi. İşte, Canan Karatay'ın kahvaltı önerisi...

Sağlıklı yaşam ile ilgili bir konferansta konuşan Prof. Dr. Canan Karatay, insan sağlığı için zeytinin önemine dikkat çekti.

Zeytin ve zeytinyağının en sağlıklı doğal besinlerden olduğunun altını çizen ünlü kalp ve iç hastalıkları uzmanı, meyve sularının ise büyük tehlike saçtığını söyledi.

"ZEYTİN YERSENİZ DÜZ DUVARA TIRMANIRSINIZ"

Canan Karatay, zeytinin en sağlıklı meyve olduğunu ifade etti.

Zeytinyağının yağ olmadığını, zeytin meyvesinden alınan en sağlıklı meyve suyu olduğunun altını çizen deneyimli doktor, "Turp yerseniz, turp gibi olursunuz. Beyaz peynir yanına 30-40 zeytin koyun, bütün gün düz duvara tırmanırsınız" dedi.

"ZEYTİNİ BÖYLE YERSENİZ KISIR KALIRSINIZ"

Zeytin konusundaki tavsiyelerini sürdüren Canan Karatay, şu bilgileri paylaştı:

"Sağlıklı, yağlı, kristal kaya tuzlu peynir, zeytin yemezseniz, suya koyup onları tuzunu çıkartıyorum derseniz kısır kalırsınız. Bir de üstüne çamaşır suları, bulaşık suları, yüzey temizleyiciler... Yok böyle bir şey, hepsinin içinde zehir var. Evler temiz olmayacak, kirli yaşayacağız temiz yiyeceğiz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN