Ünlü oyuncu kaza geçirdi, araç alev aldı: Yoğun bakımda

Ünlü oyuncu kaza geçirdi, araç alev aldı: Yoğun bakımda

ABD’li ünlü oyuncu Anne Heche'nin evinin önünde trafik kazası geçirdiği bildirildi. ABD medyası Heche'nin ağır yaralandığını ve entübe edilerek yoğun bakıma kaldırıldığını yazdı.

Köstebek, Başkanın Adamları, Altı Gün Yedi Gece gibi filmlerde aldığı rollerle tanınan ünlü Hollywood oyuncusu 53 yaşındaki Anne Heche trafik kazası geçirdi.

Heche'nin evine kendi arabasıyla çarptığı ve çarpma sonucu çıkan yangında oyuncunun ağır yaralandığı kaydedildi. Oyuncunun kazadan önce de arabasını çok hızlı kullandığı ve birkaç yere çaptığı trafik kameralarına yansıdı. Ayrıca Heche'nin kazadan birkaç saat önce içki şişesiyle görülmesi tartışmalara neden oldu.

Araç alev aldı

Birkaç yere çarptıktan sonra evine varan ancak çok hızlı bir şekilde garaj kapısına çarpan ve alev alan arabanın içindeki yıldız oyuncunun ağır yaralandığı belirtildi.

ABD televizyonları olay yerinden canlı yayın yaparken, Hürriyet'in haberine göre, Fox11 LA adlı kanal oyuncunun sırtındaki yanıkların açıkça görülebileceği bir halde sedyeyle ambulansa bindirildiği anı görüntüledi.

Zaman zaman geçirdiği ruhsal sorunlardan açık yüreklilikle bahseden bir oyuncu olan Heche, oynadığı birçok Hollywood filminin yanı sıra, son yıllarda dijital platformlar için çekilen dizilerde de rol alıyordu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN