Bugün Yıldızlar Çoğu İnsana Gülerken Bir Burç İçin Kötü Haber Var! İşte Günün Şanssızları Ve Diğer Burçların Payına Düşenler...

Bugün Yıldızlar Çoğu İnsana Gülerken Bir Burç İçin Kötü Haber Var! İşte Günün Şanssızları Ve Diğer Burçların Payına Düşenler...

23 Haziran Perşembe günü sadece ve sadece bir burç üzülürken diğer burçların şansına neşe, saadet, şans, geleceğe dair olumlu adımlar, ailelerden ve ya partnerlerden küçük sürprizler ve daha bir çok güzel şeyler düşüyor. Bu hafta sonu pek çok insan günün sonunda yatağına bir nebze olsun rahatlamış olarak girerken bir burç için işler hiç de istenildiği gibi gitmeyecek. İşte günün en net burç yorumları...

KOÇ : İŞLERİ KÖTÜLEŞTİRECEK FAKTÖRLER DEVREDE

Bu pazar sabahı aşağı yukarı dengeli olacakken, öğleden sonra çılgın bir şekilde başlayacak, muhtemelen başka birinin sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalacaksınız.

Ve işleri daha da kötüleştirecek bir faktör olarak, bu kişi size herhangi bir bilgi sunmaya gerçekten müsait olmayabilir, bu nedenle her şeyi kendiniz araştırmanız gerekecektir.

BOĞA : DERİNLİK KAZANMAK İÇİN UYGUN BİR GÜNDESİNİZ

Her türden çalışma için, özellikle de odaklanmanızın ileri seviyede olma ihtimali nedeniyle, derinlik ve kesinlik gerektiren her şey için yeterli bir gün.

Öte yandan, son anda yardımınızı istemeye gelen bir arkadaşınızla ilgili olan bazı küçük engellerin karşınıza çıkabileceğinizi de fark edebilirsiniz.

İKİZLER : AİLE İÇİ GERGİNLİKLER AZALIYOR

Ailede içinde devam eden gerginlikler nihayet hafifliyor ve elbette bu size daha iyi bir his verecek.

Öte yandan, kişisel bir inançla ilgili hala çok tutkulu olabilirsiniz ve yine herkesi haklı olduğunuza ikna etmeye çalışacaksınız. Aradığınız o bilge insanı, en yakın insan grubunuzda bulamayabilirsiniz.

19-haziran-burclar.jpg

YENGEÇ : TEK PROBLEM DÜŞÜK ENERJİNİZ OLACAK

Rahat bir gün olacak gibi görünüyor, bugün karşılaşacağınız tek problem aslında düşük enerjinizle ilgili olacak.

Sabahları her türlü aktiviteyi deneme havasında olabilirsiniz, ancak öğleden sonra pek fazla şeyi denemeye değer bulmuyorsunuz. Ayrıca, daha sonra yeni fikirleri kabul etme konusunda isteksiz olduğunuzu fark edebilirsiniz.

ASLAN : YENİ PROJELER İÇİN İYİ BİR GÜN BAŞLIYOR

İster işinizle ilgili olsun ister sadece evdeki işlerle ilgili olsun, proje başlatma için iyi bir gün.

Eğer sizi doğayla bağdaştıracak ve size enerji verecek gibi görünüyorsa, dışarıda biraz zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Öğleden sonra bir aile üyesinin yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz.

BAŞAK : GÜNÜN SONUNDA KENDİNİZLE GRUR DUYACAKSINIZ

Bu pazar, geriye dönüp bakabileceğiniz ve kendinizle gurur duyabileceğiniz günlerden biri olacak. Muhtemelen yakın zamanda yaptığınız bir şeyle ilgili olarak övgüler toplayacaksınız.

Bazı Başaklar diğerlerinden daha cesur olacak ve sadece iyi sözler değil, bir tür maddi avantaj elde etmeye çalışacaklar.

19-haziran-burc.jpg

TERAZİ: GÜNÜ GÖZLERİNİZ AÇIK HAYAL KURARAK GEÇİRECEKSİNİZ

Mevcut eğilim gününüzü romantik bir rüyaya dönüştürecek, yani bu pazar gününün çoğunu gözleriniz açık hayal kurarak geçireceksiniz.

Bir şeyleri gerçeğe dönüştürmek istiyorsanız, daha cesur olmak, fikrinizi söylemek ve ayrıca düşündüğünüz bir şeyi yapmaktan korkmamalısınız.

AKREP : BUGÜN AİLENİZİN İSTEKLERİNE UYACAKSINIZ

Aileden biri tarafından bir tür etkinliğe katılmaya, hatta belki de bir katılımcıdan fazlası olmaya zorlanabilirsiniz.

Katılmayı hiç istememenize rağmen, yakınınızı hayal kırıklığına uğratmaya cesaretiniz de yok. Bu yüzden muhtemelen teklifi kabul edeceksiniz. Bu vesileyle, bazı Akreplerden uzun mesafeler olmasa da seyahat etmeleri istenebilir.

YAY : PARTNERİNİZ İLE MUTLU BİR PAZAR SİZİ BEKLİYOR

Bu pazar ideal bir pazar olmasa da, bir tür romantik deneyim yaşamak üzeresiniz ve aslında bu konuda çok mutlu olmalısınız.

Partneriniz veya muhtemel aşkınız, hak ettiğinizi düşünmeyeceğiniz bazı iltifatlarla egonuzu gıdıklayacak ve bu, ruh halinizi önemli ölçüde iyileştirecektir.

19-haziran-burc-yorumlari.jpg

OĞLAK : YENİLİKLERİ UYGULAMA ŞANSINIZ DOĞUYOR

Size bir tür yeniliği uygulamaya koyma şansı verilebilir ve yaşıtlarınızdan bunu yapan ilk kişi olabileceğiniz gerçeği sizi açıkça memnun edecektir.

Bazı Oğlakların da oldukça mantıklı bir konu açmak için cesaret toplaması gerekebilir.

KOVA : KAFANIZDAKİ SORULARA YANIT BULACAKSINIZ

Bu pazar, iyi işaretler ve açıklamalarla beraber geliyor, yani bir süredir kafanızda olan bazı sorunlara cevap almanız muhtemel.

Öte yandan, romantik bir anlamda yıldızlar size pek hoş gelmeyebilir ve partnerinizin birlikte yaptığınız bazı planlardan uzaklaştığını görebilirsiniz.

BALIK : SİZİKANDIRMALARINA İZİN VERMEYİN

Bu pazarın sizi kandırmasına izin vermeyin çünkü her sakinlik anının arkasında, potansiyel bir aksaklık gizleniyor olabilir.

Ama adil olmak gerekirse, bu çoğunlukla aile hayatınız ile ilgili olduğundan, yolunuza çıkan her şeyle başa çıkmak için yeterli mukavemetiniz var. Ayrıca, yaratıcı fikirleri uygulamaya koyma konusunda çok hevesli olduğunuz görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN