Yalnızca üstün zekalı olanlar resimdeki kediyi bulabilir! 8 saniyede bulanların IQ'su en az 160 çıkıyor!

Yalnızca üstün zekalı olanlar resimdeki kediyi bulabilir! 8 saniyede bulanların IQ'su en az 160 çıkıyor!

Optik İllüzyon: Bu resimde zeki bir kedi göz önünde saklanmaktadır. Gizli kediyi 8 saniye içinde görebilir misin? Gözlem becerilerinizi şimdi test etmek için bu optik illüzyon mücadelesine katılın.

Optik illüzyonların üç kategorisi vardır: gerçek, fizyolojik ve bilişsel. İnsan beynini kandırmak, tüm optik illüzyonların ortak bir temasıdır.

Günümüzde insanlar arasındaki geniş dikkat aralıklarına rağmen, optik illüzyonlar insanların dikkatini çekmede, tutmada ve daha fazlası için geri gelmelerini sağlamada başarılı olmuştur. Yeterince dikkatli misin? Bu optik illüzyon mücadelesi, bilmenize yardımcı olacaktır. Şimdi dene.

2.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KEDİYİ BULABİLİR MİSİN?

Optik illüzyon meydan okumaları, zekanızın yanı sıra gözlem becerilerinizi de test etmenin iyi bir yoludur. Zekanızı test etmenin iyi bir yolu olarak görülse de, bunu yapmanın tek yolu bu değildir. IQ seviyenizi gerçekten öğrenmek için profesyonelce tasarlanmış IQ testlerine girebilirsiniz.

Önünüze sunulan optik illüzyon testi, resimdeki kediyi 8 saniye içerisinde bulmanızdır. Bu, zeka seviyenizi ve gözlem becerilerinizi belirlemenize yardımcı olacak basit bir testtir.
Zaman geçiyor. Kediyi görüp göremediğinizi öğrenmek için görüntüyü gözlerinizle hızlıca tarayın.

GİZLİ KEDİYİ TESPİT ETTİN Mİ?

Önünüzdeki görev 8 saniyede tablodaki kediyi bulmak. Gözlem yeteneği iyi olan kişiler, tablonun içinde saklanan kediyi herkesten önce bulabilecektir. Sen onlardan biri misin? Kediyi fark edebildiniz mi? Acele et, geri sayım başladı. Zaman sınırı sona erdi. Kediyi süre sınırı içinde kaçınız buldu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bazı keskin gözlü kullanıcıların kediyi hemen fark ettiklerine inanıyoruz. Bazı kullanıcılar tablonun içinde saklanan kediyi hala arıyor olabilir. Şimdi aramayı durdurabilir ve aşağıdaki çözüme göz atabilirsiniz. Kedi, resmin sağ alt tarafından dikizlerken görülebilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN