Yarışmada gergin anlar! Yarışmacının hareketi İmirzalıoğlu'nu çileden çıkarttı: Bu hareketi orada yapsan ağzına bir tane yerdin

2011 yılının Ağustos ayından bu yana izleyiciyle buluşarak Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster' adlı bilgi yarışmasının pazar akşamı yayınlanan yeni bölümünde gergin anlar yaşandı. Yarışmaya sakız çiğneyerek katılan genç yarışmacı ünlü sunucunun tepkisini topladı.

2011 yılının Ağustos ayından itibaren Atv ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni 'Kim Milyoner Olmak İster' adlı bilgi yarışmasının yeni bölümünde yaşanan gergin anlar programa damga vurdu.

Son üç yıldır ünlü oyuncu Kenan İmirzalioğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen yarışmanın yeni bölümünde ilginç anlar yaşandı. Yarışmacının sakız çiğnemesi izleyicilerin tepkisini çekti.

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği yarışmaya katılan 19 yaşındaki Alper Duran Dinçer, yarışmada sakız çiğnediği için sosyal medyada tepki topladı. İmirzalioğlu da genç yarışmacının, milyonlar önünde sakız çiğnemesine kayıtsız kalmadı.

whatsapp-image-2022-11-30-at-15-48-48.jpeg

Kim Milyoner Olmak İster'in 27 Kasım Pazar akşamı yayınlanan bölümünde yarışmaya 19 yaşındaki Alper Duran Dinçer katıldı.

Kenan İmirzalıoğlu yarışmacıyla sohbet ederken ağzında bir şey olduğunu fark etti. Yarışmacıya "Ağzında bir şey mi var?" sorusunu yönelten İmirzalıoğlu, aldığı cevap karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Yarışmacı ise rahatlamak için sakız çiğnediğini söyledi.

"ONLARIN DA STRESİNİ ALIR"

Genç yarışmacı sınavlarda da sakız çiğnediğini ifade edince, ünlü sunucu "Sınavlara tabi daha başka bir durum var. Orada stresini alıyor. Şimdi seyircilerimiz var" dedi. Yarışmacı ise İmirzalioğlu ile dalga geçercesine "Onların da stresini alır belki" dedi.

whatsapp-image-2022-11-30-at-15-50-36.jpeg

"ÇENEYE DESTEKLİ BİR ŞEY GELİR"

Kenan İmirzalıoğlu, yarışmacıya hocaların karşısında da sakız çiğneyip çiğnemediğini sordu. Çiğneyemeyeceğini söyleyen yarışmacıya sunucu "Tabi, çeneye destekli bir şey gelir" diyerek soğukkanlılıkla tepki gösterdi.

Yarışmacı Japon kültüründe sakız çiğnemenin hoş karşılanmadığını söyleyince, Kenan İmirzalıoğlu da Türk kültüründe hoş karşılanıp karşılanmayacağını sordu. Yarışmacı bu soruya, "Bizim kültürde ortada gibi. İzin verenler var, vermeyenler var. İnsanlar ikiye ayrılır. Derste sakız çiğnettirenler ve derste sakız çiğnettirmeyenler" yanıtı verdi.

"ŞİŞİRİP PATLATMAYA KALKARSAN NE OLACAK"

İmirzalıoğlu ise, "Sen insanları öyle mi ayırdın" diyerek "Milyonlarca insan seni izliyor ve onlara karşı sakız çiğniyorsun. Bundan dolayı gerginlik veya endişe hissetmiyorsun değil mi?" diye soru yöneltti.

Yarışmacı en sonunda sunucuya 'Size sorun oluşturmuyorsa çiğneyeceğim" deyince İmirzalıoğlu, "Bakalım. Şimdilik iyi giriyorsun. Şişirip patlatmaya kalkarsan ne olacak" yanıtını verdi.

NE KADAR KAZANDI?

3 joker hakkını da kullanan yarışmacı Alper yarışmadan 2 Bin Türk Lirası kazandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN