Yeşil Salkım’ı çıldırtan sosyal medya yorumu! Kızıyla ilgili o sözlere ağır yanıt verdi!

Yeşil Salkım’ı çıldırtan sosyal medya yorumu! Kızıyla ilgili o sözlere ağır yanıt verdi!

Yeşil Salkım’ın sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafa yapılan yorum ünlü ismi çileden çıkardı. Bir takipçisi Salkım’ın fotoğrafının altına "TGRT'de program sunduğu için kızı da aynı kanalda iğrenç bir yemek programı sunuyor işte biz buna halk arasında torpil yapmak diyoruz" yorumunda bulundu. Yeşim Salkım’ın bu yoruma yanıtı çok sert oldu.

YEŞİM SALKIM'IN KIZINA TORPİL SUÇLAMASI

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri de Yeşim Salkım. Son olarak Instagram hesabından bir pozunu paylaşan Salkım’ı bir takipçisi kızı Gizem Salkım’ın TGRT’de program yapmasını eleştirdi ve torpilli olmakla suçladı.

Takipçisi Yeşim Salkım’ın fotoğrafının altına şu notu düştü: "Bu ülkede bir iş sahibi olmak istiyorsanız şayet torpiliniz veya yüksek yerlerde tanıdıklarınız olmalı, örnek olarak Gizem Salkım hiçbir sunuculuk eğitimi almadığı gibi sunuculuk yeteneği de olmadığı halde sırf Yeşim Salkım TGRT'de program sunduğu için kızı da aynı kanalda iğrenç bir yemek programı sunuyor işte biz buna halk arasında torpil yapmak diyoruz"

Bu yorum karşısında çılgına dönen Yeşim Salkım’ın takipçisine yanıtı ise çok ağır oldu.

yesim-salkim.jpg

YEŞİM SALKIM'IN TAKİPÇİSİNİN YORUMU

"Sen ne terbiyesiz bir kadınsın, o 32 yaşındaki kız mutfak sanatları mezunu gastronomi okumuş ana dili İngilizce terbiyesiz ne torpili ayrıca olsa bile sana ne? Terbiyesiz sen onun bilgisinin yanından geçebilir misin hadsiz kıskanç..." yanıtını verdi.

Bilindiği üzere Yeşim Salkım da kızı gibi TGRT’de program sunuyor.

yesim-salkim-kizi.jpg

YEŞİM SALKIM KİMDİR? KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Yeşim Salkım12 Nisan 1968'de Ankara'da doğmuştur. Müzisyen Dursun Salkım'ın kızı olan Yeşim Salkım, Saint Benoît Fransız Lisesi’ni ardından da İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Klasik Türk Sanat Müziği Bölümü'nü bitirdi.

31 Mart 1994'te ilk albümünü çıkardı ve "Son Sigara", "Ben Yoldan Gönüllü Çıktım" ve "Hiç Keyfim Yok" adlı parçalarıyla tanındı. 1995 yılında çıkardığı "Ferman" albümü, Deli Mavi, bir Ajda Pekkan cover'ı olan Yeniden Başlasın ve Günlerim Soluyor gibi şarkılarla kariyerini sürdürdü. 1996 yılında kamera karşısına geçerek oyunculuğa başladı. İlk oynadığı film olan Eşkıya'da Emel'i canlandırdı. İlk evliliğini 1989'da Mustafa İmre ile yaptı. 1990'da kızı Gizem doğdu. Bir dönem Uzan Ailesi'nden Hakan Uzan'la olan evliliğiyle gündeme geldi. İlker İnanoğlu ile kısa süreli bir evlilik yaptı.

"Şarkıcı" filmiyle 2001 yılında Altın Portakal En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Yeşim Salkım’ın babası Dursun Salkım 5 Eylül 2021 tarihinde COVID-19 nedeniyle hayatını kaybetmiştir.

YEŞİM SALKIM'IN ALDIĞI ÖDÜLLER

38. Antalya Altın Portakal Film Festivali - 2001, En İyi Kadın Oyuncu (Şarkıcı)

Magazin Gazetecileri Derneği tarafından MGD Altın Objektif Ödülleri - 2001, En İyi Pop Müzik Kadın Yıldız

Yakın Doğu Üniversitesi tarafından 2000 yılının en iyi Pop Kadın Şarkıcısı
1.Kral TV Video Müzik Ödülleri - 1994'ün En İyi Çıkış Yapan Şarkıcısı Adaylığı
Albümler

Hiç Keyfim Yok (1994)

Ferman (1995)

Yoktan Geliyorum (1997)

Hep Böyle Kal (2000)

Vefa Borcu (2001)

Ayna (2005)

Bazen (2006)

Casablanca (2007) (müzikal albümü)

Sen Nasılsan Öyleyim (2008)

7 (2009)

İstanbul'da Aşk (2010)

Bizim Şarkımız (2012) (müzikal albümü)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN