Zuhal Topal'dan kahreden haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı!

Zuhal Topal'dan kahreden haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı!

'Zuhal Topal'la Yemekteyiz' programıyla izleyiciyle buluşan ünlü oyuncu Zuhal Topal'dan kahreden haber geldi. Ünlü oyuncudan gelen kötü haber hayranlarını üzüntüye boğdu. Topal, apar topar hastaneye kaldırıldı.

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Zuhal Topal'la Yemekteyiz' programında sunuculuk yapan ünlü oyuncu Zuhal Topal'dan kahreden haber geldi. Ünlü isim apar topar hastaneye kaldırıldı.

Son olarak 2011-13 yılları arasında TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Avrupa Avrupa' adlı dizide rol alarak 'Nermin Beceren' karakterine hayat veren ve o tarihten bu yana ekranlarda oyuncu olarak yer almayan Zuhal Topal'dan kötü haber geldi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Ailesiyle Dubai'ye giderek dikkatleri üzerine çeken ünlü isim sevenlerini korkuttu. Zuhal Topal, boğaz enfeksiyonu geçirerek hastaneye kaldırıldı.

640xauto-13.webp

Sosyal medya hesabı aracılığıyla hastane odasından açıklamalarda bulunan Zuhal Topal, "Bayram mesajlariniza ve aramalarınıza cevap veremiyorum boğaz enfeksiyonu geçiriyorum, bu bayramı da böyle geçirmek kısmetmiş. Bu aralar salgın varmış kendinize dikkat edin. Herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu ailesiyle birlikte nice bayramlar dilerim" ifadelerine yer verdi.

Ünlü isme "Geçmiş olsun" mesajları yağdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN