Zuhal Topal'dan kahreden haber! Kimse beklemiyordu

Zuhal Topal'dan kahreden haber! Kimse beklemiyordu

Yemek programların vazgeçilmez ismi Zuhal Topal'dan kötü haber geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Topal, hastanelik oldu. Bayram günü herkesi korkutan Zuhal Topal, serumlu haliyle hastaneden bir fotoğrafını yayınladı.

Oyunculuğu bırak gündüz kuşağı programı sunmaya başlayan Zuhal Topal, evlenme programlarının yasaklanmasından sonra yemek programı sunmaya başladı. Ekranların sevilen ismi bu kez herkesi korkuttu. Ünlü sunucu Zuhal Topal apar topar hastaneye kaldırıldı.

zuhaltopal1.jpg

ZUHAL TOPAL HASTANELİK OLDU

TV ekranlarında Yemekteyiz programını sunan Zuhal Topal, paylaştığı bir fotoğrafla sevenlerini korkuttu. Eğlenceli paylaşımlarıyla bilinen Topal hastanelik oldu. Hastane odasından bir karesini yayınlayan ünlü sunucu salgına yakalandığını açıkladı.

topal.jpg

DUABİ'YE TATİLE GİTMİŞTİ

Geçen günlerde ailesiyle beraber Dubai'ye tatile giden Zuhal Topal, bir anda hastaneye kaldırıldı. Bayramda yaptığı paylaşım sevenlerini derinden üzdü. Kolunda serumla paylaşım yapan Topal, salgın olduğunu belirterek herkese dikkat etmesi için uyarıda bulundu.

zuhaltopal.jpgZ

Boğaz enfeksiyonu yaşadığını aktaran Zuhal Topal, herkesin bayramını da kutladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN