Helin Palandöken'in arkadaşı o anları anlattı: 3 kez yalvardı

Helin Palandöken'in arkadaşı o anları anlattı: 3 kez yalvardı

Gözü dönmüş bir cani tarafından öldürülen Helin son yolculuğuna uğurlandı. Genç kızın olay anında ateş etmemesi için caniye 3 kez yalvardığı öğrenildi.

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, Helin’in sınıf arkadaşı F.P. ise olay anında gördüklerini anlattı: Helin’in sürekli isimsiz biri tarafından rahatsız edildiğini biliyorduk. Ama o da kim olduğunu bilmiyordu. Hep sahte hesaplardan yazıyordu. Bir gün ortaya çıkar diye önemsemedik. Olay günü ise her şey yaşandı. Adam arabayla indi. Cemil, Deniz ve Helin yan yanaydı. ‘Selamünaleyküm gençler’ diye seslendi. Sonra Cemil’e dönerek, ‘Sen bu kızı seviyor musun’ dedi. Cemil evet deyince ‘Sevemezsin lan’ diyerek ateş etti. O sırada herkes kaçtı. Helin 3 kez ‘Yalvarırım yapma, ne olur’ diye bağırdı. Ama dinlemedi ateş etmeye devam etti. Sonra kaçmaya başladı. Biz ambulansı arayarak yardım istedik. Helin’in annesi 5 yıl önce geçirdikleri trafik kazasında ölmüştü. Hayat doluydu, herkes onu severdi. Babası ve ablası perişan halde.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN