Hemşireye 'nöbet' cezası: '500 kere ben salağım' yazacaksın!

Hemşireye 'nöbet' cezası: '500 kere ben salağım' yazacaksın!

Antalya'da bir hemşireye nöbet sırasında yerinde olmadığı gerekçesiyle 500 kere 'Ben salağım, servisimden başka servise gittim' yazma cezası verildiği iddia edildi.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde Kumluca Devlet Hastanesi'nde görevli hemşirenin nöbeti sırasında başka bir servisteki hastaya yardım etmek için görev yerinden ayrılmasına başhekim Ayşegül Alkan tepki gösterdi.

Başhekim Alkan'ın nöbetçi hemşireye "A4 kağıdına 500 kere 'Ben salağım servisimden başka servise gittim’ yazacaksın" dediği öne sürüldü.

SKANDAL CEZAYA SORUŞTURMA

Skandal cezanın sosyal medyada konuşulmasının ardından Antalya İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Bu arada başta Sağlık Emekçileri Sendikası olmak üzere birçok kurum olaya tepki gösterdi. Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası "İnsan onuruna ve meslek etiğine yakışmayan bu uygulamayı şiddetle kınıyoruz" açıklaması yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN