İmamoğlu'ndan müzisyenlere destek kampanyası

İmamoğlu'ndan müzisyenlere destek kampanyası

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren sanatçılara yönelik ‘İstanbul Bir Sahne’ projesinin detaylarını açıkladı.

 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, pandemi şartları altında mesleklerini icra edemeyen sanatçılara destek projesi kapsamında 39 ilçede 100’den fazla açık hava sahnesi kurulacağını duyurdu.

Projeyi sosyal medya hesabı üzerinden duyuran İmamoğlu, "İstanbul’u dev bir açık hava sahnesine dönüştürüyor, pandemi dolayısıyla ekonomik zorluk yaşayan sanatçılarımızla dayanışmayı güçlendiriyoruz. 39 ilçede 100’den fazla noktada #İstanbulBirSahne etkinlikleri başlıyor"  ifadelerini kullandı.

Hem sanatçıların mesleklerini icra etmesini hem de İstanbul’da iyimser bir hava estirmek istediğini belirten İmamoğlu, “Her ne kadar malum virüs yüzünden sahneler bir süredir sessiz olsa da şimdi bu sessizliğe son verme ve şehri notalarla şenlendirme vaktidir” dedi.

Etkinlikte sahne almak isteyen müzisyenler bugünden itibaren projenin sitesinden başvuru yapabilecek. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN