Iraz Yıldız kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Tamer Karadağlı ile yaş farkı şaşırttı

Iraz Yıldız kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Tamer Karadağlı ile yaş farkı şaşırttı

Tamer Karadağlı'nın kendisinden 30 yaş küçük olan Iraz Yıldız ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. 1997 doğumlu olan Iraz Yıldız, konservatuar eğitimi aldı ve piyanist olarak birçok organizasyonda performans sergiledi. İşte biyografisi...

Tamer Karadağlı ile Iraz Yıldız çifti sosyal medyada küfürlü hakarete uğradıklarını belirterek birçok kullanıcıyı ihbar etti. Şikayet dilekçesinde; çiftin özel hayatlarının gizliliğinin ihlal edildiği, hakaret içerikli yorumlar nedeniyle aşağılanarak küçük düşürüldükleri ifade edildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Tamer Karadağlı geçen yıl Instagram hesabından Iraz Yıldız ile çektirdiği bir fotoğrafı paylaşarak, "Geleceğin starı Iraz Yıldız'la Antalya'da çok güldük. Müthiş bir yetenek. Adını çok duyacaksınız" mesajını yazmıştı. 2002'de evlendiği Arzu Balkan'dan 2007'de boşanan ünlü oyuncunun kendisinden 30 yaş küçük müzisyenle aşk yaşadığı iddiası bir süredir magazin gündemini meşgul ediyor.

2020-12-29-130405.jpg

IRAZ YILDIZ'IN HAYAT HİKAYESİ

1997 yılında Hatay'ın Antakya ilçesinde dünyaya geldi. Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi'nde tamamladı.

Iraz Yıldız, piyano çalışmalarına 6 yaşında müzik öğretmeni Çağla Çoker'in yönlendirmesiyle başladı. 2006-2009 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuarı'nda Yuriy Sayutkin'in öğrencisi oldu.

2007 yılında Rusya'da yapılan 3. Gavrilin Genç Yetenekler Yarışması'nda mansiyon ödülü, 2009 yılında Sofya'da yapılan Genç Virtüözler Yarışması'nda mansiyon ödülü, yine aynı yıl Mersin'de düzenlenen 1. Kamuran Gündemir Ulusal Piyano Yarışması'nda Mansiyon Ödülü kazandı.

2009 yılında Şef Vladimir Spivakov tarafından Moskova'da gerçekleşen Uluslararası Müzik Festivali'ne davet edildi. Aynı yıl 10. Uluslararası Antalya Piyano Festivali Genç Yetenekler Konseri'nde çaldı.

İTÜ Dr. Erol Üçer Müzik İleri Araştırmalar Merkezi'nin (MİAM) düzenlediği Muammer Sun Onur Gecesine sanatçı Cihat Aşkın'ın çağırısıyla katıldı ve Muammer Sun'un eserlerini seslendirdi. 2010 yılında 'Fazıl Say ve Arkadaşları' projesi kapsamında birçok konser verdi.

2020-12-29-131030.jpg

ÖZEL YAŞAMI

1997 doğumlu olan Iraz Yıldız, 2021 yılı itibarıyla 24 yaşındadır ve bekardır.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @irazyildiz kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN