İYİ Parti Çüngüş İlçe Başkanı hayatını kaybetti

İYİ Parti Çüngüş İlçe Başkanı hayatını kaybetti

İYİ Parti Diyarbakır’ın Çüngüş İlçe Başkanı Ramazan Demir bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören İYİ Parti Çüngüş İlçe Başkanı Ramazan Demir, tedavi gördüğü Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

63 yaşında ve 5 çocuk babası olan Ramazan Demir’in naaşı Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesi Yeniköy aile mezarlığında defnedildi.

Demir için Yeniköy’de taziye kuruldu.

DİYARBAKIR/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN